Lohkoperunat

Lohkoperunat

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

40 minuuttia

Maukkaat lohkoperunat sopivat hampurilaisen kylkeen tai naposteltaviksi valkosipulidipin kanssa. Kokeile helppoa reseptiä!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Annokset

  • 750 g perunoita
  • 2 rkl rypsiöljyä

Valkosipulidippi

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

1. Aloita lohkoperunat lämmittämällä uuni 200 asteeseen.
2. Pese perunat huolellisesti ja leikkaa suurin piirtein saman kokoisiksi lohkoiksi.
3. Laita kulhoon rypsiöljyä ja pyörittele lohkoperunat öljyssä.
4. Aseta lohkoperunat uuninkestävälle vuoalle tai uunipellille kuori alaspäin. Ripottele perunoiden päälle suolaa.
5. Paista uunin keskitasolla noin 20-30 minuuttia tai kypsennä rasvakeittimessä, kunnes lohkoperunat ovat väriltään kullankeltaisia.
6. Valmista dippi. Murskaa valkosipulinkynsi ja sekoita kermaviiliin. Mausta makusi mukaan suolalla ja pippurilla.
7. Tarjoile valmiit lohkoperunat raikkaan valkosipulidipin kanssa. Lohkoperunat sopivat hyvin myös hampurilaisen lisukkeeksi.

Lisää herkullisia ideoita