Portobello hampurilaiset

Portobello hampurilaiset

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

50 minuuttia

Portobello hampurilaiset ovat mehukkaita ja ruokaisia kasvishampurilaisia. Yhdistä Portobello hampurilaisiin ihana itsetehty punasipulimarmeladi.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Annokset

Punasipulimarmeladi

  • 2 punasipulia
  • 2 rkl kidesokeria
  • 2 rkl hunajaa
  • 2 rkl punaviinietikkaa
  • 2 rkl punaviiniä
  • 1 maustemitallinen suolaa
  • 150 g Castello White Truffle valkohomejuustoa
  • 4 hampurilaissämpylää
  • 4 kpl aurinkokuivattuja tomaatteja viipaleina
  • 1 rkl chipotle-tahnaa

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

1. Aloita valmistamaan Portobello hampurilaiset ja tee ensiksi punasipulimarmeladi. Kuori ja leikkaa sipulit ohuiksi viipaleiksi. Laita sipulit kattilaan, lisää sokeri, hunaja, etikka, punaviini ja suola. Keitä ja anna kiehua ilman kantta 15-20 min, kunnes sipulit ovat pehmenneet ja seos on hilloutunut. Sekoita aina silloin tällöin ja anna marmeladin jäähtyä.

2. Poista Portobello-sienistä varret ja paista ne voissa pannulla 2-3 min molemmilta puolilta. Ripottele sienten päälle suolaa ja pippuria.
3. Leikkaa juusto viipaleiksi ja aseta kuumien sienten päälle.
4. Paahda tai grillaa hampurilaissämpylöiden leikattu puoli. Kokoa Portobello hampurilaiset.

Tarjoile Portobello hampurilaiset esimerkiksi itsetehtyjen bataattiranskalaisten kanssa.

Lisää herkullisia ideoita