Sienikeitto pekonilla
1 tunti
•
Tuhti sienikeitto pekonilla ja juustoleipäkuorrutteella sopii mainiosti syysiltojen lämmikkeeksi. Reseptiä voit muokata saatavilla olevan sienisadon mukaan.
Tee näin:
Esivalmistus
Pekonin työstö
Sienet ja keiton valmistus
Maustaminen
Pisteenä i:n päälle
Vinkki
Voit käyttää myös useampaa eri sienilajia.
Ainekset
Ainekset
Tuoreita puhdistettuja metsäsieni esim. kantarelli tai tatti
|
1 l |
---|---|
2 rkl | |
Sipuli
|
1 |
120 g | |
Vehnäjauhoja
|
4 rkl |
Lihalientä
|
1 l |
Arla® Lempi Ruokakermaa 22 %
|
2 dl |
Patongit viipale
|
16 |
Pekonia
|
1 pkt |
Timjamia
|
3 oksaa |
Mustapippuria myllystä
|
|
Suolaa
|
ripausta |