Kanttarellikeitto

Kanttarellikeitto

Kanttarellikeitto on herkullinen ruoka rapujuhlien alkupalaksi ja viilenevien iltojen lämmikkeeksi.
https://www.arla.fi/reseptit/kanttarellikeitto/

Tee näin:

Kanttarellikeitto
  • Perkaa ja puhdista kantarellit. Huuhtele tarvittaessa.
  • Paloittele sienet ja hienonna sipuli varsineen.
  • Kuumenna rasva kattilassa ja paista sieni-sipuliseosta, kunnes sienistä irronnut neste on haihtunut.
  • Sekoita jauhot sieni-sipuliseoksen joukkoon ja kaada kuuma liemi päälle sekoittaen samalla.
  • Lisää tuorejuusto ja sekoita tasaiseksi.
  • Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.
  • Tarkista maku ja mausta tarvittaessa suolalla.
  • Tarjoa persiljalla maustetun smetanan tai crème fraichen kanssa.
Valmis!

Ainekset

Kanttarellikeitto
Kantarellia
1 l
Sipuli varsineen
1
2 rkl
Vehnäjauhoja
3 rkl
Kana- tai kasvisfondeja kuutiosta
6 dl
Mustapippuri -tuorejuustoa
200 g
Suolaa
ripausta
Tarjoiluun
Arla® Lempi Smetanaa tai Crème fraichea
1 prk
Persiljaa hienonnettuna
2 rkl