Kanttarellikeitto

Kanttarellikeitto

Arvioi

(53)

Kanttarellikeitto on herkullinen ruoka viileiden iltojen lämmikkeeksi.

Ainekset

Annokset
  • 1 l kantarelleja
  • 1 sipuli varsineen
  • 2 rkl Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 3 rkl vehnäjauhoja
  • 6 dl kana- tai kasvislientä kuutiosta
  • 200 g Arla maustamatonta tuorejuustoa
  • suolaa
  • mustapippuria

Tarjoiluun

Tee näin:

Tee näin:

Perkaa ja puhdista kantarellit. Huuhtele tarvittaessa. Paloittele sienet ja hienonna sipuli varsineen. Kuumenna rasva kattilassa ja paista sieni-sipuliseosta, kunnes sienistä irronnut neste on haihtunut. Sekoita jauhot joukkoon. Kaada kuuma liemi päälle ja sekoita samalla. Lisää tuorejuusto ja sekoita tasaiseksi. Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa suolalla. Rouhi mausteeksi pippuria. Tarjoa persiljalla maustetun smetanan tai crème fraichen kanssa.