Kanttarellikeitto

Kanttarellikeitto

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(64)

Kanttarellikeitto on herkullinen ruoka rapujuhlien alkupalaksi ja viilenevien iltojen lämmikkeeksi.

Ainekset

Annokset

  • 1 l kantarelleja
  • 1 sipuli varsineen
  • 2 rkl Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 3 rkl vehnäjauhoja
  • 6 dl kana- tai kasvislientä kuutiosta
  • 200 g Arla mustapippuri -tuorejuustoa
  • suolaa

Tarjoiluun

  • 1 prk Arla Lempi Smetanaa tai Crème fraichea
  • 2 rkl persiljaa hienonnettuna

Tee näin:

Tee näin:

1. Perkaa ja puhdista kantarellit. Huuhtele tarvittaessa.
2. Paloittele sienet ja hienonna sipuli varsineen.
3. Kuumenna rasva kattilassa ja paista sieni-sipuliseosta, kunnes sienistä irronnut neste on haihtunut.
4. Sekoita jauhot sieni-sipuliseoksen joukkoon ja kaada kuuma liemi päälle sekoittaen samalla.
5. Lisää tuorejuusto ja sekoita tasaiseksi. Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.
6. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa suolalla.
7. Tarjoa persiljalla maustetun smetanan tai crème fraichen kanssa.