Kantarellikeitto
45 minuuttia
•
Kantarellikeitto on alkusyksyn ehdoton ykkösresepti. Rapeat lehtikaalisipsit sopivat täydellisesti herkullisen kermaisen kantarellikeiton lisukkeeksi.
Tee näin:
Lehtikaalisipsit
Kantarellikeitto
Vinkki
Tämä resepti toimii mainiosti myös muilla sienille, jos kantarelleja ei ole saatavilla.
Ainekset
Kantarellikeitto
Kantarelleja
|
500 g |
---|---|
25 g | |
Salottisipulia
|
2 |
Valkosipulinkynsiä
|
2 |
15 % ruokakermaa
|
4 dl |
Kasvisfondeja
|
6 dl |
Suolaa ja pippuria
|
Lehtikaalisipsit
Tuoretta lehtikaalia
|
100 g |
---|---|
Oliiviöljyä
|
1 rkl |
Suolaa
|
1 tl |