Porkkanasämpylät

Porkkanasämpylät

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(7)

Porkkanasämpylät ovat parhaimpia itse tehtyinä ja vastaleivottuina. Nauti lämpiminä juuston kera!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 20 kpl

Voiteluun

  • 1 vatkattu kananmuna

Koristeluun

  • kaura- tai vehnäleseitä

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

Sulata voi kattilassa ja lisää maito. Kaada seos kulhoon ja lisää piimä. Sekoita sitten hiiva. Lisää loput ainekset (jätä hieman jauhoja). Käännä taikina hyvin. Peitä se kannella tai alumiinifoliolla ja laita se kohoamaan lämpimään paikkaan noin 1 tunniksi. Laita taikina jauhotetulle pinnalle ja vaivaa se hyvin. Lisää mahdollisesti loput jauhot. Jaa taikina 20 osaan ja muotoile pieniksi sämpylöiksi. Anna leipien kohota leivinpaperilla leivinliinan alla noin 20 minuuttia. Voitele kananmunalla. Ripottele leseitä ja paista sämpylät 200 °C uunin keskitasossa noin 20 minuuttia.

Lisää herkullisia ideoita