Katkarapusalaatti

Katkarapusalaatti

Katkarapusalaatti saa pirteää makua kirpeästä greipistä. Kevyt katkarapusalaatti tuo väriä ja trooppista pirteyttä ruokapöytääsi!
Arvioi (4)

Minun arvosanani

Katkarapusalaatti

Katkarapusalaatti saa pirteää makua kirpeästä greipistä. Kevyt katkarapusalaatti tuo väriä ja trooppista pirteyttä ruokapöytääsi!

Annoslukumäärä
  • 2 dl spelttisuurimoita
  • kasvislientä
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 kg katkarapuja kuorineen
  • 1 greippi
  • 1 pieni punasipuli
  • 2 avokadoa
  • 4 dl herneenversoja tai rucolaa

Kastike

  • 2 dl Ingman luonnonjogurttia
  • suolaa
  • 1 limen raastettu kuori ja mehu

Ohjeet

Keitä spelttisuurimot kasvisliemessä pakkauksen ohjeiden mukaan. Anna jäähtyä ja sekoita joukkoon oliiviöljy. Kuori katkaravut. Kuori greippi veitsellä ja leikkaa hedelmäliha pieniksi paloiksi. Kuori ja viipaloi sipuli. Kuori avokadot, poista kivet ja paloittele hedelmä. Kaada kaikki ainekset suureen kulhoon. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kaada katkarapusalaatin päälle.