Katkarapusalaatti

Katkarapusalaatti

15 minuuttia
Katkarapusalaatti saa pirteää makua kirpeästä greipistä. Kevyt katkarapusalaatti tuo väriä ja trooppista pirteyttä ruokapöytääsi! Kokeile helppoa reseptiä!

Tee näin:

Katkarapusalaatti
  • Aloita valmistamaan katkarapusalaatti keittämällä ensin spelttisuurimot kasvisliemessä pakkauksen ohjeiden mukaan. Anna jäähtyä ja sekoita joukkoon oliiviöljy.
  • Valmistele seuraavaksi salaattiainekset. Kuori katkaravut. Kuori greippi veitsellä ja leikkaa hedelmäliha pieniksi paloiksi. Kuori ja viipaloi sipuli. Kuori avokadot, poista kivet ja paloittele hedelmä.
  • Kokoa katkarapusalaatti kaatamalla kaikki ainekset suureen kulhoon. Sekoita katkarapusalaatti hyvin.
  • Sekoita lopuksi jogurttikastikkeen ainekset keskenään ja viimeistele katkarapusalaatti sillä.
Valmis!

Ainekset

Katkarapusalaatti
Spelttihelmiä
2 dl
Kasvisfondi
Oliiviöljyä
2 rkl
Katkarapuja kuorineen
1 kg
Greippi
1
Pieni punasipuli
1
Avokado
2
Herneenversoja tai rucolaa
4 dl
Jogurttikastike
Arla Ingman Luonnonjogurttia
2 dl
Ripaus suolaa
Limen kuori ja mehu
1
Lisää herkullisia ideoita
Katkaraputoast
20 minuuttia
Katkaraputoast
(1)