Katkarapusalaatti

Katkarapusalaatti

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(4)

Katkarapusalaatti saa pirteää makua kirpeästä greipistä. Kevyt katkarapusalaatti tuo väriä ja trooppista pirteyttä ruokapöytääsi!

Ainekset

Annokset
  • 2 dl spelttisuurimoita
  • kasvislientä
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 kg katkarapuja kuorineen
  • 1 greippi
  • 1 pieni punasipuli
  • 2 avokadoa
  • 4 dl herneenversoja tai rucolaa

Kastike

  • 2 dl Ingman luonnonjogurttia
  • suolaa
  • 1 limen raastettu kuori ja mehu

Tee näin:

Tee näin:

Keitä spelttisuurimot kasvisliemessä pakkauksen ohjeiden mukaan. Anna jäähtyä ja sekoita joukkoon oliiviöljy. Kuori katkaravut. Kuori greippi veitsellä ja leikkaa hedelmäliha pieniksi paloiksi. Kuori ja viipaloi sipuli. Kuori avokadot, poista kivet ja paloittele hedelmä. Kaada kaikki ainekset suureen kulhoon. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kaada katkarapusalaatin päälle.