Katkaraputoast ja majoneesia

Katkaraputoast ja majoneesia

Tämä epätavallinen katkarapuleipä tai äyriäistoast elävöittää minkä juhlan tahansa. Lisää ravunpyrstöjä ja tämä annos on vieläkin ylellisempi.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Katkaraputoast ja majoneesia

Tämä epätavallinen katkarapuleipä tai äyriäistoast elävöittää minkä juhlan tahansa. Lisää ravunpyrstöjä ja tämä annos on vieläkin ylellisempi.

Annoslukumäärä
  • 8 viipaletta vaaleaa leipää
  • 3 rkl majoneesia
  • 8 viipaletta Munkens Svarta -juustoa
  • ¾ dl tuoretta tilliä
  • 150 g kuorittuja katkarapuja

Ohjeet

Levitä majoneesi leipäviipaleille. Levitä juusto, tilli ja katkarapu leipien väliin. Grillaa leivät voileipägrillillä tai vohveliraudalla, kunnes ne ovat kullanruskeita ja juusto on sulanut. Leikkaa leivät puoliksi niin, että saat kolmioleipiä.

Vinkit

Tarjoile sitruunalohkojen kanssa!