Katkaraputoast ja majoneesia

Katkaraputoast ja majoneesia

Arvioi

(1)

Tämä epätavallinen katkarapuleipä tai äyriäistoast elävöittää minkä juhlan tahansa. Lisää ravunpyrstöjä ja tämä annos on vieläkin ylellisempi.

Ainekset

Annokset
  • 8 viipaletta vaaleaa leipää
  • 3 rkl majoneesia
  • 8 viipaletta Castello Daringly Different Monastery -juustoa
  • ¾ dl tuoretta tilliä
  • 150 g kuorittuja katkarapuja

Tee näin:

Tee näin:

Levitä majoneesi leipäviipaleille. Levitä juusto, tilli ja katkarapu leipien väliin. Grillaa leivät voileipägrillillä tai vohveliraudalla, kunnes ne ovat kullanruskeita ja juusto on sulanut. Leikkaa leivät puoliksi niin, että saat kolmioleipiä.

Vinkki

Tarjoile sitruunalohkojen kanssa!