Katkaraputoast

Katkaraputoast

20 minuuttia
Tämä herkullinen katkarapuleipä tai äyriäistoast elävöittää minkä juhlan tahansa. Lisää ravunpyrstöjä ja tämä annos on vieläkin ylellisempi.

Tee näin:

  • Aloita valmistamaan katkaraputoast levittämällä majoneesi leipäviipaleille.
  • Levitä juusto, tilli ja katkarapu leipien väliin.
  • Grillaa leivät voileipägrillillä tai vohveliraudalla, kunnes ne ovat kullanruskeita ja juusto on sulanut.
  • Leikkaa katkaraputoast vielä puoliksi niin, että saat kolmioleipiä.
Valmis!
Vinkki

Tarjoile sitruunalohkojen kanssa!

Ainekset

Vaaleaa leipää
8 siivua
Majoneesi
3 rkl
Castello® Wästgöta
8 siivua
Tuoretta tilliä
¾ dl
Kuorittuja katkarapuja
150 g