Hummus juustolla

Hummus juustolla

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

20 minuuttia

Hummus valmistetaan kikherneistä, mutta siitä saa useita variaatioita maustamalla. Tässä reseptissä hummus saa happamuutta ja suolaista makua juustosta.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Annokset

Hummuksen päälle

  • karkeasti pilkottuja saksanpähkinöitä
  • seesaminsiemeniä
  • tuoretta oreganoa
  • oliiviöljyä

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

1. Aloita hummus käsittelemällä ensiksi kikherneet. Kaada kikherneet lävikköön tai siivilään ja huuhtele kunnolla.
2. Mittaa kaikki ainekset tehosekoittimeen ja sekoita tahnaksi. Saadaksesi tasaisemman hum-muksen lisää oliiviöljyä.
3. Testaa maku ja mausta hummus suolalla ja pippurilla.
4. Valuta hieman öliiviölyä valmiin hummuksen päälle. Koristele hummus lopuksi hienonnetuilla saksanpähkinöillä, seesaminsiemenillä ja tuoreella oreganolla.

Lisää herkullisia ideoita