Munakoisotahna

Munakoisotahna

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Maukas munakoisotahna sopii maalaisleivän päälle ja juustotarjottimellekin. Sivuiltamme löydät lisää herkullisia reseptejä sisäisen kokkisi herättämiseksi.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 1 keskikokoinen munakoiso
  • 2 rkl Arla Ingmariinia sulatettuna
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 kpl anjovisfileitä
  • 1 rkl limettimehua
  • suolaa
  • sokeria
  • mustapippurirouhetta
  • ½ dl Arla kuohukermaa Kuohukermaa Suomesta
  • 2 rkl persiljaa hienonnettuna

Tee näin:

Tee näin:

Pane uuni kuumenemaan 200-asteiseksi. Halkaise munakoiso. Pane puolikkaat leivinpaperille pellille. Sivele leikkuupinnat sulatetulla Ingmariinilla. Kypsennä, kunnes sisus on pehmennyt ja pinta saanut väriä eli noin 20 minuuttia. Pane valkosipulinkynnet alumiinifolioon käärittynä uuniin samalla munakoison kanssa. Kaavi kypsä munakoiso kuorista kulhoon, lisää kuoritut, kypsät valkosipulinkynnet ja muut tahnan ainekset, paitsi persilja. Soseuta tahna sauvasekoittimella. Lisää hienonnettu persilja. Tarjoa hyvän, tuoreen leivän kanssa esimerkiksi salaattien kanssa.