Porkkanakakku uuniomenakierteellä
45 minuuttia
•
Perinteinen porkkanakakku saa uutta potkua uuniomelta maistuvista raidoista. Helppo, sekoitettava pohja valmistuu hetkessä ja samalla saat herkkua koko uunipellillisen verran. Loistavasti pakastuksen kestävä porkkanakakku on myös ihana vierasvara.
Tee näin:
Porkkanakakku uuniomenakierteellä
Vinkki
Tämä porkkanakakku säilyttää mehevyytensä ja makunsa myös pakastettuna! Laita osa kakusta pakastimeen vierasvaraksi.
Ainekset
Porkkanakakku uuniomenakierteellä
Vehnäjauhoja
|
4 dl |
---|---|
Ruokasoodaa
|
2 tl |
Leivinjauhetta
|
1 tl |
Suolaa
|
½ tl |
Kanelia
|
1 rkl |
Sokeria
|
2 dl |
Fariinisokeria
|
1½ dl |
Rypsiöljyä
|
2½ dl |
Kananmunia
|
4 |
Raastettu porkkanoita
|
300 g |
Grammaa mantelirouhe
|
100 |
Uuniomenaraidat
400 g eli 2 prk | |
Kananmunia
|
2 |