Klassinen juustokakku

Klassinen juustokakku

Arvioi

(22)

Amerikkalaistyylinen cheesecake eli juustokakku on helppo ja maistuva herkku.

Ainekset

Reseptistä valmistuu 10 annosta

Täyte

  • 500 g Arla maustamatonta tuorejuustoa
  • 2 kananmunaa
  • ¾ dl sokeria

Kuorrutus

Koristelu

  • 250 g mansikoita
  • 1 granaattiomena

Tee näin:

Tee näin:

Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Murenna keksit. Sulata voi ja sekoita keksimurut voisulaan. Painele muruseos leivinpaperilla vuoratun irtovuoan (halkaisija n. 24 cm) pohjalle. Paista uunin keskiosassa n. 7 min. Sekoita täytteen ainekset tasaiseksi seokseksi. Kaada seos vuokaan ja paista uunin keskitasolla 25-30 min. Anna kakun jäähtyä ainakin 15 min. Sekoita keskenään Crème fraiche ja sokerit, levitä seos kakun pinnalle ja paista vielä n. 15-20 min. Anna kakun jäähtyä. Koristele kakku mansikoilla ja granaattiomenan siemenillä.

Vinkki

Kokeile myös muita upeita juustokakkuja – resepteillämme onnistut helposti!