Klassinen juustokakku

Klassinen juustokakku

Amerikkalaistyylinen cheesecake eli klassinen juustokakku on helppo ja maistuva herkku. Kokeile tätä helppoa reseptiä!

Tee näin:

  • Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
  • Murenna keksit.
  • Sulata voi ja sekoita keksimurut voisulaan.
  • Painele muruseos leivinpaperilla vuoratun irtovuoan (halkaisija n. 24 cm) pohjalle. Paista uunin keskiosassa n. 7 min.
  • Sekoita täytteen ainekset tasaiseksi seokseksi.
  • Kaada seos vuokaan ja paista uunin keskitasolla 25-30 min. Anna kakun jäähtyä ainakin 15 min.
  • Sekoita keskenään Crème fraiche ja sokerit, levitä seos kakun pinnalle ja paista vielä n. 15-20 min.
  • Anna kakun jäähtyä.
  • Koristele kakku mansikoilla ja granaattiomenan siemenillä.
Valmis!

Ainekset

Digestive-keksejä (täysjyvä)
10
75 g
Täyte
Maustamatonta tuorejuustoa
500 g
Kananmunia
2
Sokeria
¾ dl
Kuorrutus
4 dl
Tomusokeria
1 dl
Vaniljasokeria
1 rkl
Koristelu
Mansikoita
250 g
Granaattiomena
1
Lisää herkullisia ideoita