Munakokkeli eli scrambled eggs

Munakokkeli eli scrambled eggs

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(53)

Munakokkeli eli scrambled eggs on tuttu aamiaissuosikki hotelleista ja lomamatkoilta. Sitä kannattaa myös kokeilla tehdä itse vaikkapa brunssille.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Annokset

  • 140 g pekonisiivuja
  • 4 kpl paahtoleipäviipaleita
  • tuoretta basilikaa tai babypinaattia

Tee näin:

Tee näin:

1. Riko kananmunien rakenne kulhossa. Sekoita joukkoon kuohukerma tai maito ja mausteet.
2. Sulata voi pannulla tai kattilassa miedolla lämmöllä. Kaada munaseos pannulle (tai kattilaan) ja kypsennä silloin tällöin sekoitellen n. 2-3 minuuttia miedolla lämmöllä. Valmis munakokkeli on melko kiinteää.
3. Ruskista myös pekoniviipaleet pannulla.
4. Asettele paahdetuille leipäviipaleille ensin basilikaa ja / tai baby-pinaattia, sitten munakokkelia ja päälle pekoniviipaleita.

Vinkki

Raasta mukaan 1 dl suosikkijuustoasi esim. CASTELLO®
ARTFULLY AUTHENTIC CHEDDAR

Lisää herkullisia ideoita