Aamupalajuustokakku

Aamupalajuustokakku

Arvioi

(20)

Tee illalla ja herkuttele aamulla terveellisellä ja vähän syntisellä mustikkajuustokakulla. Aamupalajuustokakku valmistuu helposti ja ilahduttaa varmasti vaikka brunssin tai rennon aamupalan päätähtenä!

Ainekset

Ainekset

  • 1 dl (saksan-, cashew-) pähkinöitä murskattuna
  • 1½ dl täysjyvämuroja rouheasti murskattuna
  • 2 rkl juoksevaa hunajaa
  • 2 prk Arla Keittiö mustikka-vaniljarahkaa
  • 1 pkt Arla maustamatonta tuorejuustoa
  • ½ tl kanelia
  • päälle juoksevaa hunajaa maun mukaan

Tee näin:

Tee näin:

Murskaa pähkinät ja murot erillisissä kulhoissa. Yhdistä ne ja kaada päälle 2 rkl hunajaa. Sekoita tasaiseksi. Mittaa erilliseen kulhoon Arla maustamaton tuorejuusto, lisää Arla Keittiö mustikka-vaniljarahka ja mausta kanelilla. Sekoita tasaiseksi. Kaada pähkinä-murosekoitus kulhoon. Nosta mustikkarahkasekoitus lusikalla murosekoituksen päälle. Laita kulho jääkaappiin yöksi. Juuri ennen tarjoilua kaada päälle hunajaa maun mukaan.