Aamupalajuustokakku

Aamupalajuustokakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(21)

Tee illalla ja herkuttele aamulla terveellisellä ja vähän syntisellä mustikkajuustokakulla. Aamupalajuustokakku valmistuu helposti ja ilahduttaa varmasti vaikka brunssin tai rennon aamupalan päätähtenä!

Ainekset

Ainekset

  • 1 dl (saksan-, cashew-) pähkinöitä murskattuna
  • 1½ dl täysjyvämuroja rouheasti murskattuna
  • 2 rkl juoksevaa hunajaa
  • 2 prk Arla Keittiö mustikka-vaniljarahkaa
  • 1 pkt Arla maustamatonta tuorejuustoa
  • ½ tl kanelia
  • päälle juoksevaa hunajaa maun mukaan

Tee näin:

Tee näin:

Murskaa pähkinät ja murot erillisissä kulhoissa. Yhdistä ne ja kaada päälle 2 rkl hunajaa. Sekoita tasaiseksi. Mittaa erilliseen kulhoon Arla maustamaton tuorejuusto, lisää Arla Keittiö mustikka-vaniljarahka ja mausta kanelilla. Sekoita tasaiseksi. Kaada pähkinä-murosekoitus kulhoon. Nosta mustikkarahkasekoitus lusikalla murosekoituksen päälle. Laita kulho jääkaappiin yöksi. Juuri ennen tarjoilua kaada päälle hunajaa maun mukaan.