Hedelmäsalaatti talven hedelmistä

Hedelmäsalaatti talven hedelmistä

Arvioi

(0)

Myös talvella saatavilla olevista hedelmistä syntyy raikas hedelmäsalaatti. Lämmin kastike luo viimeisen silauksen annokselle.

Ainekset

Annokset
  • 2 omenaa pieninä paloina (n. 275 g)
  • 200 g tummia, kivettömiä viinirypäleitä puolitettuna
  • 2 päärynää pieninä paloina (n. 250 g)
  • 100 g kivettömiä luumuja, neljään osaan jaettuna
  • 2 passionhedelmää

Lämmin kastike

Tee näin:

Tee näin:

Sekoita omenat, viinirypäleet, päärynät ja luumut kulhossa. Halkaise passionhedelmät ja kaavi siemenet hedelmänpuolikkaista. Kääntele ne hedelmäseokseen. Lämmin kastike: Kuumenna crème fraîche, sitruunamehu ja sokeri kevyesti pienessä paksupohjaisessa kattilassa sekoittaen, kunnes sokeri on sulanut - se ei saa kiehua! Mausta oman maun mukaan. Tarjoilu: Asettele hedelmät annoskulhoihin ja kaada lämmin kastike päälle. Tarjoile heti.