Hedelmäsalaatti talven hedelmistä

Hedelmäsalaatti talven hedelmistä

Myös talvella saatavilla olevista hedelmistä syntyy raikas hedelmäsalaatti. Lämmin kastike luo viimeisen silauksen annokselle.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Hedelmäsalaatti talven hedelmistä

Myös talvella saatavilla olevista hedelmistä syntyy raikas hedelmäsalaatti. Lämmin kastike luo viimeisen silauksen annokselle.

Annoslukumäärä
  • 2 omenaa pieninä paloina (n. 275 g)
  • 200 g tummia, kivettömiä viinirypäleitä puolitettuna
  • 2 päärynää pieninä paloina (n. 250 g)
  • 100 g kivettömiä luumuja, neljään osaan jaettuna
  • 2 passionhedelmää

Lämmin kastike

Ohjeet

Sekoita omenat, viinirypäleet, päärynät ja luumut kulhossa. Halkaise passionhedelmät ja kaavi siemenet hedelmänpuolikkaista. Kääntele ne hedelmäseokseen. Lämmin kastike: Kuumenna crème fraîche, sitruunamehu ja sokeri kevyesti pienessä paksupohjaisessa kattilassa sekoittaen, kunnes sokeri on sulanut - se ei saa kiehua! Mausta oman maun mukaan. Tarjoilu: Asettele hedelmät annoskulhoihin ja kaada lämmin kastike päälle. Tarjoile heti.

Suositellut tuotteet