Hedelmäsalaatti talven hedelmistä

Hedelmäsalaatti talven hedelmistä

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Myös talvella saatavilla olevista hedelmistä syntyy raikas hedelmäsalaatti. Lämmin kastike luo viimeisen silauksen annokselle.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 2 omenaa pieninä paloina (n. 275 g)
  • 200 g tummia, kivettömiä viinirypäleitä puolitettuna
  • 2 päärynää pieninä paloina (n. 250 g)
  • 100 g kivettömiä luumuja, neljään osaan jaettuna
  • 2 passionhedelmää

Lämmin kastike

Tee näin:

Tee näin:

Hedelmäsalaatti

Sekoita omenat, viinirypäleet, päärynät ja luumut kulhossa. Halkaise passionhedelmät ja kaavi siemenet hedelmänpuolikkaista. Kääntele ne hedelmäseokseen.

Lämmin kastike

Kuumenna crème fraîche, sitruunamehu ja sokeri kevyesti pienessä paksupohjaisessa kattilassa sekoittaen, kunnes sokeri on sulanut - se ei saa kiehua! Mausta oman maun mukaan.

Tarjoilu

Asettele hedelmät annoskulhoihin ja kaada lämmin kastike päälle. Tarjoile heti.

Lisää herkullisia ideoita