Helpot porsaankyljykset

Helpot porsaankyljykset

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(3)

20 minuuttia

Porsaankyljykset saavat twistiä dijon-sinapista ja valkosipuli & rosmariini –ruokakermasta. Tämä arkiruoka valmistuu nopeasti ja sopii lautaselle riisin kanssa.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Ainekset

  • 4 porsaankyljystä luilla
  • 2 sipulia
  • 1 prk Arla Lempi ruokakerma valkosipuli & rosmariini
  • 2 tl merisuolaa
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 2 rkl dijonsinappia
  • ½ tl valkopippuria

Tee näin:

Tee näin:

Ota lihat huoneenlämpöön puolituntia ennen valmistamista. Kuori ja leikkaa sipulit ohuiksi viipaleiksi. Sekoita ruokakerman joukkoon dijonsinappi. Kuumenna pannulla loraus öljyä. Kuullota sipuleita öljyssä muutama minuutti. Mausta kyljykset suolalla ja nosta pannulle. Paista kyljyksiä molemmin puolin noin 3-4 minuuttia, kunnes ne ovat saaneet kauniin värin. Mausta valkopippurilla ja kaada joukkoon ruokakerma. Laita kansi päälle ja anna kyljysten kypsyä vielä noin 5 minuuttia kannen alla. Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Lisää herkullisia ideoita