Mustikkakakku - Reseptit - Arla
Mustikkakakku

Mustikkakakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Ihana ja herkullinen mustikkakku syntyy käden käänteessä reseptillämme.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 10 palaa

  • 1 valmis kakkupohja

Täyte

  • 250 g pakastemustikoita
  • ½ rkl sokeria
  • 5 dl Arla kuohukermaa Kuohukermaa Suomesta
  • 1 dl punaviinimarjahyytelöä
  • 100 g mantelimassaa

Tee näin:

Tee näin:

Sulata mustikat ja sekoita sokeri joukkoon. Vaahdota kerma. Sulata hyytelö kattilassa miedolla lämmöllä. Laita kakkupohjan alin kerros vadille ja levitä sulatettu hyytelö kakkupohjan pinnalle. Sivele 1/3 kermasta päälle. Aseta päälle seuraava kakkupohjakerros. Revi mantelimassa ja sekoita se pieneen kermamäärään. Levitä seos kakkupohjan päälle. Aseta päällimmäiseksi viimeinen kakkupohjakerros. Sivele kermaa kakun pinnalle ja reunoille. Koristele mustikoilla ja lopulla kermavaahdolla.