Lumoava juhlakausi

Lumoava juhlakausi

Löydä ihanat reseptit loppuvuoden juhliin!
Pikkujoulut, itsenäisyyspäivä, joulu ja uusivuosi muodostavat loppuvuoteen lumoavan juhlakauden. Nämä ihanat, odotetut juhlat antavat täydellisen syyn laittaa pöytä koreaksi ja nauttia herkullisista antimista yhdessä läheisten kanssa. Katso ideat ja reseptit vuoden lumoavimman juhlamenuun suunnitteluun alta!
Ihastuttavimmat alkupalat

Juhlat alkavat pikkusuolaisella

Lumoavat juhlat alkavat pikkusuolaisella ja lasillisilla juhlajuomaa. Onnistu yllättämään juhlaväki herkullisilla mauilla ja kauniilla esillepanolla. Tämän juhlakauden hittiherkku – maukkaat jalapeno-chorizotortut – johdattelevat lumoavan juhlamenun pyörteisiin! 

Juhlat alkavat pikkusuolaisella
Hullaannu juhlaruoasta

Pääruoan äärellä viihdytään pitkään

Pääruoan äärellä nautitaan paitsi lähteisten seurasta ja juhlatunnelmasta, mutta myös ihanista tuoksuista ja mauista. Muista, että juhlaväki syö myös silmillään, joten esillepanoon ei voi panostaa liikaa!

Pääruoan äärellä viihdytään pitkään
Kaunista ja herkullista

Lumoava jälkiruoka tekee juhlan

Vaikka alkupalat ja pääruoka olisivat jo saaneet juhlaväen pyörryksiin, löytyy makealle jälkiruoalle varmasti vielä tilaa jokaisen vatsasta – se on sitä juhlien taikaa. Kokeile uusia juhlakauden jälkiruokareseptejämme ja yllätä sekä itsesi että muu juhlaväki! 

Lumoava jälkiruoka tekee juhlan
Juhlavaa hiukopalaa?

Suolaiset ja makeat naposteltavat

Juhla-aterian jälkeen menee vain muutama tunti, kun alkaa tehdä mieli jälleen jotakin pientä, herkullista naposteltavaa. Juhlapäivän loppupuolelle onkin hyvä varata niin jotakin suolaista kuin makeaakin pitämään herkulliset makumaailmat juhlaväen kielillä koko loppuillan ajan. 

Suolaiset ja makeat naposteltavat
Ikimuistoiset juhlat

Yllätä läheiset makealla lahjalla tai goodie bagilla

Pohditko vielä sopivaa lahjaa läheiselle tai herkullisia goodie bageja juhlavieraille? Itsetehdyt konvehdit ja karamellit ovat juhlakauden makeinta antia ja saavat hymyt huulille vielä pitkään juhlien jälkeenkin.

Yllätä läheiset makealla lahjalla tai goodie bagilla