Jalapeno-chorizotortut
Uusi

Jalapeno-chorizotortut

30 minuuttia
Ihanan mausteiset jalapeno-chorizotortut valmistuvat hetkessä vaikka yllättävällekin glögihetkelle. Suolainen tähtitorttu on myös loistava tarjottava pikkujouluissa tai uuden vuoden juhlissa tai vaikka sopiva hiukopala joululahjavalvojaisissa.

Tee näin:

Jalapeno-chorizotortut
  • Kuumenna uuni 225 ℃:seen.
  • Leikkaa hieman sulaneet lehtitaikinalevyt puoliksi. Leikkaa terävällä veitsellä jokaisen neliön kulmiin vinot viillot keskustaa kohti.
  • Muotoile tähtitortuiksi nostamalla joka toinen sakara keskustaan.
  • Lusikoi keskelle nokare jalapenotuorejuustoa. Leikkaa chorizot paksuiksi siivuiksi ja nosta tuorejuuston päälle chorizosiivu.
  • Voitele tortut kananmunalla ja sirottele päälle seesaminsiemeniä.
  • Paista uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.
  • Viimeistele tuoreella korianterilla tai lehtipersiljalla.
Valmis!

Ainekset

Jalapeno-chorizotortut
Lehtitaikinalevyä
500 g
1 prk
Vegechorizo- tai chorizomakkaraa
100 g
Kananmunia
1 kpl
Seesaminsiemeniä
3 rkl
Tuoretta korianteria tai lehtipersiljaa