Paahdetut hunajapähkinät

Paahdetut hunajapähkinät

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(5)

Makeat, paahdetut pähkinät ovat erinomainen välipala tai lisäke juustojen kera tarjottavaksi.

Ainekset

Reseptistä valmistuu 3 dl

  • ¾ dl manteleita
  • ¾ dl hasselpähkinöitä
  • ½ dl saksanpähkinöitä
  • ¾ dl cashewpähkinöitä
  • 50 g Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 2 dl hunajaa
  • makusi mukaista juustoa, esim. Castello Blue Sinihomejuustoa

Tee näin:

Tee näin:

Paahda mantelit ja pähkinät kuumalla, kuivalla pannulla. Siirrä ne lautaselle. Anna voin ja hunajan sulaa pannulla. Kääntele voi-hunajaseoksen joukkoon paahdetut pähkinät ja kypsennä 1-2 minuuttia kunnes seos muuttuu siirappimaiseksi. Tarjoile esimerkiksi juustotarjottimen lisäkkeenä.