Kasvis- ja lohikrustadit

Kasvis- ja lohikrustadit

15 minuuttia
Pienet kasvis- ja lohikrustadit sopivat niin naposteluun, kuin joulupöydän pieneksi alkupalaksi. Ne valmistuvat hetkessä ja katoavat vielä nopeammin. Valitse mieleisesi täyte tai kokeile molempia. Yhdestä täytteestä riittää 24 krustadiin.

Tee näin:

Kasviskrustadi
  • Halkaise avokado ja poista kivi. Irrota hedelmäliha ja leikkaa paloiksi.
  • Purista päälle limen mehu.
  • Kuutioi paprika ja sipuli hienoksi.
  • Sekoita kaikki aineet yhteen.
  • Lusikoi täyte krustadeihin ja koristele tuoreilla yrteillä.
Lohitäytteen valmistus
  • Sekoita creme fraiche, hienonnettu savulohi ja kurkkusalaatti yhteen.
  • Lusikoi täyte krustadeihin tai ruisnapeille.
  • Viimeistele pikkelöidyllä punasipulilla ja tillillä.
Valmis!

Ainekset

Valmiita krustadeja tai Ruisnappia
1 pkt
Kasvistäyte
1 prk
Avokado
1
Limetti
½
Punaista paprika
1
Punasipuli
1
Lehtipersilijaa tai tuore basilika
Lohitäyte
1 prk
Savulohta
150 g
Kurkkusalaattia
3 rkl
Pikkelöityä punasipuli
Maun mukaan tilliä
Lisää herkullisia ideoita