Klementiinikakku
1 tunti 15 minuuttia
•
Piparkakuilla koristeltu klementiinikakku on raikas ja herkullinen jälkiruoka, joka sopii täydellisesti joulupöytään. Kokeile maukasta reseptiä!
Tee näin:
Huomio
Piparit pehmenevät kerman ja klementiinien välissä, joten ne kannattaa lisätä klementiinikakkuun juuri ennen tarjoilua tai tarjota erikseen.
Ainekset
Kakkupohja
125 g | |
Ruokosokeria
|
1 dl |
Kananmunaa
|
2 |
Vehnäjauhoa
|
2½ dl |
Leivinjauhetta
|
1 tl |
Ruokasoodaa
|
1 tl |
Kanelia
|
1 tl |
Jauhettua inkivääriä
|
1 tl |
Klementiinin raastettu kuori +mehu
|
2 |
2 rkl |
Kuorrute
(loput 2dl purkista) 1,7 dl | |
(200g) 1 prk |
Koristeluun
Piparkakkua
|
---|