Graavattu lohi

Graavattu lohi

Graavattu lohi on nopea ja maukas alkupala, joka maistuu sekä makealta että happamalta. Tarjoile graavattu lohi sinappikastikkeen kanssa!

Tee näin:

  • Sekoita korppujauhot puolikkaan raastetun sitruunankuoren kanssa.
  • Anna voin värjäytyä kultaiseksi pannulla ja paahda korppujauhoseosta noin 2 minuutin ajan tai kunnes se on värjäytynyt vaaleanruskeaksi.
  • Lisää hienonnetut yrtit korppujauhojen sekaan ja anna seoksen jäähtyä.
  • Levitä graavattu lohi tarjoiluastialle viipaleittain ja ripottele päälle korppujauhot sekä loput sitruunankuoresta. Koristele puolikkailla sitruunaviipaleilla.
Sinappikastike
  • Sekoita Arla Lempi Fraiche -kerma sinapin, suolan sekä hienonnetun tillin kanssa. Mausta maun mukaan.
  • Tarjoile graavattu lohi sinappikastikkeen kanssa.
Valmis!
Vinkki

Voit tarjoilla graavatun lohen tarvittaessa salaatinlehdellä – kullekin annokselle tulee noin 2 viipaletta graavattua lohta. Käytä sitruunaviipaleita ja sitruunankuorta koristeena.

Ravintosisältö

1871 Kcal

Ainekset

Korppujauhoja
1 dl
Sitruunan kuorta raastettuna
1 rkl
Hienonnettua tilliä
1 dl
Tuoretta basilikaa hienonnettuna
1 dl
25 g
Graavattu lohta viipaloituna
300 g
Sitruuna paloiteltuna puolikkaiksi viipaleiksi
1
Sinappikastike
1 dl
Sinappia
2 tl
Karkeaa suolaa
¼ tl
Kourallinen tuoretta tilliä hienonnettuna
Lisäksi
Maalaisleipää
Lisää herkullisia ideoita