Graavilohta ja Creme fraiche-kastiketta

Graavilohta ja Creme fraiche-kastiketta

Graavilohi crème fraîche -kastikkeella on herkullinen ja helppo alkuruoka. Halutessasi tarjoile keitettyjen perunoiden kera!
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Graavilohta ja Creme fraiche-kastiketta

Graavilohi crème fraîche -kastikkeella on herkullinen ja helppo alkuruoka. Halutessasi tarjoile keitettyjen perunoiden kera!

Annoslukumäärä
  • 750 g graavilohta ohuina viipaleina
  • 200 g Arla Lempi Crème fraîchea
  • 1 rkl dijonsinappia
  • 1 puserrettu valkosipulinkynttä
  • ¼ tl suolaa
  • 1 dl paahdettuja pinjansiemeniä
  • 1 dl basilikan lehtiä
  • 100 g karkeana raasteena Munkens Svarta -juustoa

Ohjeet

Lado ohuet graavilohiviipaleet yhdelle tai kahdelle isolle, laakealle vadille tai tee annoksia. Sekoita crème fraîcheen sinappi, valkosipuli ja suola. Tiputtele kastike graavilohiviipaleille. Lisää juuri ennen tarjoilua kuivalla pannulla paahdetut ja jäähdytetyt pinjansiemenet, karkeasti suikaloidut basilikanlehdet sekä karkeasti raastettu juusto. Tarjoa alkuruokana.

Suositellut tuotteet