Graavilohta ja Créme fraîche-kastiketta

Graavilohta ja Créme fraîche-kastiketta

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Graavilohta ja crème fraîche -kastiketta on herkullinen ja helppo alkuruoka. Halutessasi tarjoile keitettyjen perunoiden kera!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 750 g graavilohta ohuina viipaleina
  • 200 g Arla Lempi Crème fraîchea Creme Fraiche 28 % laktoositon
  • 1 rkl dijonsinappia
  • 1 puserrettu valkosipulinkynttä
  • ¼ tl suolaa
  • 1 dl paahdettuja pinjansiemeniä
  • 1 dl basilikan lehtiä
  • 100 g karkeana raasteena Castello Daringly Different Monastery -juustoa

Tee näin:

Tee näin:

Lado ohuet graavilohiviipaleet yhdelle tai kahdelle isolle, laakealle vadille tai tee annoksia. Sekoita crème fraîcheen sinappi, valkosipuli ja suola. Tiputtele kastike graavilohiviipaleille. Lisää juuri ennen tarjoilua kuivalla pannulla paahdetut ja jäähdytetyt pinjansiemenet, karkeasti suikaloidut basilikanlehdet sekä karkeasti raastettu juusto. Tarjoa alkuruokana.

Lisää herkullisia ideoita