Graavilohta ja Créme fraîche-kastiketta

Graavilohta ja Créme fraîche-kastiketta

10 minuuttia
Graavilohta ja crème fraîche -kastiketta on herkullinen ja helppo alkuruoka. Halutessasi tarjoile keitettyjen perunoiden kera!

Tee näin:

  • Lado ohuet graavilohiviipaleet yhdelle tai kahdelle isolle, laakealle vadille tai tee annoksia.
  • Sekoita crème fraîcheen sinappi, valkosipuli ja suola. Tiputtele kastike graavilohiviipaleille.
  • Lisää juuri ennen tarjoilua kuivalla pannulla paahdetut ja jäähdytetyt pinjansiemenet, karkeasti suikaloidut basilikanlehdet sekä karkeasti raastettu juusto.
  • Tarjoa graavilohi crème fraîche -kastikkeella alkuruokana.
Valmis!

Ainekset

Graavilohta ohuina viipaleina
750 g
200 g
Dijonsinappi
1 rkl
Valkosipulinkynsi puserrettu
1
Suolaa
¼ tl
Paahdettuja pinjansiemeniä
1 dl
Tuoretta basilikaa
1 dl
Karkeana raasteena Castello® Wästgöta
100 g