Englantilainen hedelmäkakku

Englantilainen hedelmäkakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(3)

Englantilainen hedelmäkakku kannattaa valmistaa jo hyvissä ajoin ennen joulua. Hedelmäkakku sopii erinomaisesti jouluiseen kahvipöytään. Kokeile reseptiä!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Reseptistä valmistuu 16 annosta

  • 200 g Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 2 dl sokeria
  • 3 kananmunaa
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 2 dl säilöttyjä kirsikoita
  • 1 dl rusinoita
  • 1 rasia sukaattia
  • 1½ dl hasselpähkinärouhetta tai mantelirouhetta

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

1. Aloita valmistamaan englantilainen hedelmäkakku vaahdottamalla voi ja sokeri.
2. Lisää munat yksitellen välillä hyvin vatkaten.
3. Sekoita vaniljasokeri, vehnäjauhot, leivinjauhe, säilötyt kirsikat, rusinat, sukaatit ja manteli- tai pähkinärouhe keskenään. Lisää muna-voi-sokeriseokseen. Sekoita hyvin ja kaada taikina voideltuun, jauhotettuun rengasvuokaan.
4. Paista englantilainen hedelmäkakku uunissa 150-175°C asteessa runsaan tunnin ajan. 5. Ota valmis hedelmäkakku pois uunista ja jätä jäähtymään ennen kumoamista.

Vinkki

Englantilainen hedelmäkakku säilyy alumiinifoliossa 1-2 viikkoa jääkaapissa, joten voit valmistaa sen jo hyvissä ajoin ennen joulua.

Lisää herkullisia ideoita