Englantilainen hedelmäkakku

Englantilainen hedelmäkakku

Englantilainen hedelmäkakku kannattaa valmistaa jo hyvissä ajoin ennen joulua, muistuttaa Jaana Tampereelta. Ja vinkkaa hedelmäkakun sopivan hyvin jouluiseen kahvipöytään.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Englantilainen hedelmäkakku

Englantilainen hedelmäkakku kannattaa valmistaa jo hyvissä ajoin ennen joulua, muistuttaa Jaana Tampereelta. Ja vinkkaa hedelmäkakun sopivan hyvin jouluiseen kahvipöytään.

Reseptistä valmistuu 16 annosta

  • 200 g Arla Meijerivoita
  • 2 dl sokeria
  • 3 kananmunaa
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 2 dl säilöttyjä kirsikoita
  • 1 dl rusinoita
  • 1 rasia sukaattia
  • 1½ dl hasselpähkinärouhetta tai mantelirouhetta

Ohjeet

Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen välillä hyvin vatkaten. Lisää joukkoon vaniljasokeria, vehnäjauhoja, joihin on sekoitettu leivinjauhetta sekä säilöttyjä kirsikoita, rusinoita, rasia sukaatteja ja manteli- tai pähkinärouhetta. Sekoita hyvin ja kaada taikina voideltuun, jauhotettuun rengasvuokaan. Paista 150-175 asteessa runsas tunti. Ennen tarjoilua säilytä aluminifoliossa 1-2 viikkoa jääkaapissa.

Vinkit

Reseptin on lähettänyt Jaana tampereelta.

Suositellut tuotteet