Paahdetut viikunat

Paahdetut viikunat

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(3)

Makeat, paahdetut pähkinät ovat erinomainen välipala tai lisäke juustojen kera tarjottavaksi.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Annokset

  • 4 tuoretta viikunoita
  • 1 rkl Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 1 rkl hunajaa
  • ½ tl kanelia
  • 1 tl raastettua appelsiinin kuorta
  • 1 tl tuoretta timjamia
  • ¼ dl kurpitsansiemeniä
  • merisuolahiutaleita
  • makusi mukaista juustoa, esim. Arla Emmental Mustaleimaa

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 175 asteeseen. Leikkaa viikunat neljään osaan mutta jätä ne silti toisiinsa kiinni. Aseta ne uunivuokaan. Lisää nokare voita kunkin viikunan sisään. Sekoita keskenään hunaja, kaneli, appelsiininkuori ja timjami. Ripottele seos viikunoiden päälle. Ripottele päälle lopuksi kurpitsansiemenet ja hieman merisuolaa. Paahda viikunoita uunissa noin 8-10 minuuttia ja anna jäähtyä. Tarjoile viikunat haluamasi juuston kera.

Lisää herkullisia ideoita