Itsenäisyyspäivän menu

Itsenäisyyspäivää on ihanaa viettää juhla-ateriasta nauttien. Löydät itsenäisyyspäivän resepteistämme vaihtoehdot juhlallisista illallisista rennompaan illanviettoon.

Itsenäisyyspäivänä ruoasta voi nauttia pitkän kaavan mukaan. Jos suunnittelet juhlallisia itsenäisyyspäivän illallisia, alkupalaksi sopii suussasulavat vehnäoluella maustetut sinisimpukat tai raikas kylmäsavulohi ruisleivällä lime-sinappilevitteellä. Pääruoaksi voi tarjota häränfileetä uunilohta tai sitruuna-rosmariinibroileria. Jälkiruokapöydässä vieraita ilahduttaa suklaa-kinuskipiirakka tai piparkakkuhalko!

Jos taas haluat koota menusi pienistä ja helposti syötävistä purtavista, suosittelemme tuorejuustotäytteisiä lohirullia, voileipäkakkupalloja, savulohidippiä ruiskuoressa ja crostineja parmankinkulla. Raikas ja näyttävä jälkiruoka on mango-kookosjäädykkeet tai pikkujoulu-trifle!

Katso alta ehdotuksemme itsenäisyyspäivän menun rakentamiseen. Yhdistele reseptejä vapaasti tarpeidesi mukaan. Herkullista itsenäisyyspäivää!

Aiheeseen liittyvät reseptit

Teemat