Hasselbackan perunat

Hasselbackan perunat

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(6)

60+ min

Maukkaat ja kermaiset Hasselbackan perunat valmistuvat kätevästi uunissa ja toimivat lisukkeina lihalle, kasvispihveille tai kalalle.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Ainekset

  • 8 Bellarosa-perunaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl suolaa
  • 1 prk ( 2 dl ) Arla Lempi ruokakerma valkosipuli & rosmariini

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Pese ja kuivaa perunat. Leikkaa niihin viiltoja tasaisin välein melkein pohjaan saakka. Voitele perunat öljyllä ja sirottele päälle suolaa. Nosta perunat uunivuokaan ja paista 40 minuuttia. 20 minuutin kohdalla, kaada kerma perunoiden päälle ja anna paahtua vielä 20 minuuttia.

Lisää herkullisia ideoita