Perinteinen rosolli

Perinteinen rosolli

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(4)

Perinteinen rosolli kuuluu joulupöytään! Perinteinen rosolli on helppo ja nopea valmistaa. Tarjoile perinteinen rosolli vaaleanpunaisen kermavaahdon kanssa.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Perinteinen rosolli

  • 3 etikkapunajuurta
  • 2 keitettyä porkkanaa
  • 1 keitetty peruna
  • 1 maustekurkku
  • 1 sipuli
  • 1 omena

Vaaleanpunainen kermavaahto

  • 2 dl Arla kuohukermaa Kuohukermaa Suomesta
  • 1 rkl dijonsinappia
  • ½ sitruunan mehu
  • suolaa, sokeria ja jauhettua valko- sekä mustapippuria
  • etikkapunajuurien lientä

Lisää herkullisia ideoita

Tee näin:

Tee näin:

1. Aloita valmistamaan perinteinen rosolli pilkkomalla omena, punajuuret, peruna, porkkanat ja maustekurkku pieniksi kuutioiksi ja sekoita kuutiot keskenään.
2. Silppua sipuli ja sekoita rosollin joukkoon.
3. Vatkaa kuohukerma kermavaahdoksi. Sekoita joukkoon sinappi, sitruunamehu ja pieni tilkka etikkapunajuurien lientä. Mausta rosolli ripauksella suolaa, sokeria, valko- ja mustapippuria.
4. Tarjoile valmis perinteinen rosolli viileänä vaaleanpunaisen kermavaahdon kanssa.

Vinkki

Tämän reseptin on suunnitellut Henskiksen hekumalliset herkut-blogin Henna.

Katso myös nämä