Rosolli

Rosolli

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(4)

Perinteinen rosolli kuuluu joulupöytään. Rosolli on helppo tehdä ja valmistuu käden käänteessä. Kokeile reseptiä!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 3 etikkapunajuurta
  • 2 keitettyä porkkanaa
  • 1 keitetty peruna
  • 1 maustekurkku
  • 1 sipuli
  • 1 omena

Kastike

  • 2 dl Arla kuohukermaa Kuohukermaa Suomesta
  • 1 rkl dijonsinappia
  • ½ sitruunan mehu
  • suolaa, sokeria ja jauhettua valko- sekä mustapippuria
  • etikkapunajuurien lientä

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

1. Aloita valmistamaan perinteinen rosolli ja käsittele ensiksi silli. Valuta silli ylimääräisistä nesteistä.
2. Leikkaa omena ja punajuuret pieniksi kuutioiksi. Sekoita ainekset crème fraîchen kanssa.
3. Lisää rosolliin sipuli, kurkku ja silli. Anna sillin seistä kylmässä ennen tarjoilua.
4. Koristele perinteinen rosolli omenalla, punajuurella, kurkulla ja ruohosipulilla.
5. Tarjoile perinteinen rosolli viileänä.

Vinkki

Tämän reseptin on suunnitellut Henskiksen hekumalliset herkut-blogin Henna.

Lisää herkullisia ideoita