Rosolli

Rosolli

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(4)

Suomalaisen joulupöydän yksi ehdottomista suosikeista on perinteinen rosolli.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 3 etikkapunajuurta
  • 2 keitettyä porkkanaa
  • 1 keitetty peruna
  • 1 maustekurkku
  • 1 sipuli
  • 1 omena

Kastike

  • 2 dl Arla kuohukermaa Kuohukermaa Suomesta
  • 1 rkl dijonsinappia
  • ½ sitruunan mehu
  • suolaa, sokeria ja jauhettua valko- sekä mustapippuria
  • etikkapunajuurien lientä

Tee näin:

Tee näin:

Pilko kasvikset pieniksi kuutioiksi. Sekoita ainekset keskenään tai asettele erikseen tarjoiluastiaan. Vatkaa kerma löysähköksi vaahdoksi. Mausta ja värjää kerma etikkapunajuurien liemellä vaaleanpunaiseksi. Tarjoile kastike erikseen.

Vinkki

Tämän reseptin on suunnitellut Henskiksen hekumalliset herkut-blogin Henna.

Lisää herkullisia ideoita