Punajuuri-sinihomejuustosalaatti

Punajuuri-sinihomejuustosalaatti

45 minuuttia
Punajuuri, vadelmat ja homejuusto - kolme odottamatonta makua suosikkisalaatissa. Punajuuri-sinihomejuustosalaatti sopii sekä kesään että jouluun!

Tee näin:

  • Keitä punajuuret pehmeiksi suolavedessä. Sitten kuori ja leikkaa punajuuret kahtia.
  • Leikkaa Castello Blue sinihomejuusto paloiksi. Pilko mantelit karkeasti. Aseta punajuuret ja sinihomejuusto lautaselle. Ripottele punajuuren ja Castello Blue sinihomejuuston päälle mantelit, vadelmat ja lehtijuurikkaat.
  • Ruskista voi, lisää mukaan limen kuori ja mehu. Viimeistele punajuuri-sinihomejuustosalaatti ja valuta salaatin päälle ruskistettua limevoita.
  • Tarjoile punajuuri-sinihomejuustosalaatti heti.
Valmis!
Vinkki

Punajuuri-sinihomejuustosalaatin makuparina toimii hyvin saaristolaisleipä.

Ravintosisältö

480 Kcal

Ainekset

Tuoreita punajuurta
1 kg
150 g
Suolattuja mantelia
1 dl
Vadelmia
125 g
Mangoldia
50 g
50 g
Limen kuorta ja puolet limen mehusta
Lisää herkullisia ideoita