Tomaatti-punajuurikeitto

Tomaatti-punajuurikeitto

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(3)

Tomaatti-punajuurikeitto smetanan kera on helposti ja nopeasti syntyvä herkullinen kasviskeitto. Tarjoile keitto tuoreen leivän kera!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Koristeluun

  • tuoretta meiramia

Lisäksi

  • täysjyväleipää

Tee näin:

Tee näin:

Paista punajuuriraastetta ja sipulia noin 1 minuutti voissa paksupohjaisessa kattilassa. Lisää tomaattimurska, kanaliemi, suola ja pippuri. Anna keiton kiehua kannen alla keskilämmöllä noin 10 minuuttia. Mausta maun mukaan. Tarjoiluun: Sekoita smetana pehmeäksi pienellä määrällä kylmää vettä. Sirottele keiton päälle juustoa ja oliiveja. Lisää lusikallinen smetanaa päälle, koristele meiraminlehdillä ja tarjoile heti.

Lisää herkullisia ideoita