Riisipuuro

Riisipuuro

45 minuuttia
Rakastettu riisipuuro kuuluu jouluun! Puuromaitojuoma antaa puurolle pehmeän ja täyteläisen maun, jota sokeri ja kaneli tai makea sekahedelmäkeitto täydentää.
https://www.arla.fi/reseptit/riisipuuro/

Tee näin:

Riisipuuro
  • Mittaa vesi kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi.
  • Lisää puuroriisi ja kuumenna sekoitellen, kunnes vesi on imeytynyt riisiin.
  • Lisää ½ litraa puuromaitojuomaa ja anna kiehua hiljalleen miedolla lämmöllä tasaisesti sekoitellen.
  • Keitä puuroa noin 45 minuuttia ja lisää loput puuromaitojuomasta vähitellen keittämisen aikana.
Valmis!
Lisää ideoita

Puuron hautumisen aikana on hyvä hetki valmistaa herkullinen sekahedelmäkeitto riisipuuron kaveriksi!

Ainekset

Riisipuuro
Vettä
2 dl
Puuroriisiä
2 dl
Arla® Puuromaitojuoma 1L (UHT)
1 l
Suolaa
½ tl
Tarjoiluun
Sokeria
Kanelia
Lisää herkullisia ideoita
Sekahedelmäkeitto
20 minuuttia
Sekahedelmäkeitto
(2)
Piparkakkugranola
25 minuuttia
Piparkakkugranola
(0)
Uuniriisipuuro
60+ min
Uuniriisipuuro
(11)