Pannacotta

Pannacotta

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Italiasta peräisin oleva pannacotta on käden käänteessä syntyvä jälkiruoka. Reseptillä valmistat myös jogurttipannacottan korvaamalla osan kermasta jogurtilla.

Ainekset

Annokset

Tarjoiluun

  • hedelmiä

Tee näin:

Tee näin:

Anna liivatelehtien seistä kylmässä vedessä 5 minuuttia. Kiehauta kerma ja sokeri kattilassa. Nosta liivatelehdet vedestä ja lisää ne kerman joukkoon. Anna sulaa. Anna kerman jäähtyä. Lisää joukkoon vaniljasokeri. Jaa kerma kuuteen annosmaljaan. Anna jäähtyä jääkaapissa vähintään 3 tuntia. Tarjoile marjojen tai paloiteltujen hedelmien kanssa.

Vinkki

Vinkki! Valmista jogurttipannacotta korvaamalla 1 dl kermaa jogurtilla. Käytä tällöin valmistukseen 2 ½ liivatelehteä.