Pannacotta

Pannacotta

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(2)

Italiasta peräisin oleva pannacotta on käden käänteessä syntyvä jälkiruoka. Reseptillä valmistat myös jogurttipannacottan korvaamalla osan kermasta jogurtilla.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Annokset

Tee näin:

Tee näin:

1. Anna liivatelehtien seistä kylmässä vedessä 5 minuuttia.
2. Kiehauta kerma ja sokeri kattilassa.
3. Nosta liivatelehdet vedestä ja lisää ne kattilaan kuuman kerman joukkoon. Sekoita kunnes liivatelehdet ovat sulaneet.
4. Kun kerma on jäähtynyt lisää joukkoon vaniljasokeri.
5. Kaada seos annosmaljoihin ja anna jäähtyä jääkaapissa vähintään 3 tuntia.
6. Kun pannacotat ovat hyytyneet, tarjoile ne esimerkiksi marjojen, marenkien tai hunajan kanssa.

Vinkki

Vinkki! Valmista jogurttipannacotta korvaamalla 1 dl kermaa jogurtilla. Käytä tällöin valmistukseen 2 ½ liivatelehteä.

Lisää herkullisia ideoita