Juustokakkutikkarit

Juustokakkutikkarit

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(2)

1 tunti

Juustokakku saa aivan uuden muodon! Juustokakkutikkarit saavat sinivalkoisen värinsä mustikoista ja valkosuklaasta. Kokeile helppoa reseptiä!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Reseptistä valmistuu 7 palaa

Pohja

Täyte

  • 600 g (3 purkkia) Arla Ihana Mangorahkaa
  • 1 dl mustikoita
  • 1 rkl sokeria
  • 3 kananmunaa

Kuorrute

  • 300 g valkosuklaata

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

Valmista juustokakku

1. Kuumenna uuni 140 asteeseen. Pingota leivinpaperi noin 16cm halkaisijan kokoisen irto-pohjavuoan pohjalle. Voitele vuoan reuna.
2. Murskaa keksit ja sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele seos vuoan pohjalle.
3. Sekoita kulhossa mangorahka, kevyesti haarukalla soseutetut mustikat ja sokeri. Lisää kananmunat yksitellen sekoittaen vain sen verran, että seos on tasainen. Kaada seos vuokaan ja paista uunin alatasolla 1 tunnin ajan. Anna kakun jäähtyä noin tunnin ajan huoneenlämmössä ja anna sitten tekeytyä jääkaapissa yön yli.

Valmista juustokakkutikkarit ja koristele

1. Sulata muutama pala valkosuklaata mikrossa tai vesihauteessa. Leikkaa tarvittaessa jää-telötikkuja hieman lyhyemmiksi. Leikkaa myös juustokakku paloiksi. Kasta jäätelötikut valkosuklaaseen ja työnnä kakkupaloihin. Siirrä kakkupalat leivinpaperilla peitetylle marmorialustalle tai tasaiselle keraamiselle lautaselle. Siirrä kakkupalat pakastimeen 15 minuutiksi.

2. Sulata loput valkosuklaasta ja dippaa hieman kovettuneet kakkupalat suklaaseen. Nosta juustokakkutikkarit viileälle alustalle leivinpaperin päälle. Koristele mustikoilla.

Lisää herkullisia ideoita