Minijuustokakut - Reseptit - Arla
Minijuustokakut

Minijuustokakut

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(34)

Nämä minijuustokakut on tehty leivoksiksi muffinssivuokiin ja perinteisen keksimuruista tehdyn pohjan tilalle tulee sellaisenaan kokonainen kaurakeksi. Nam!

Ainekset

Tällä ohjeella tulee 8 kpl minijuustokakkuja isoihin muffinssivuokiin (⌀ 8,5 cm).

Annokset

Pohja

  • 1 kokonainen kaurakeksi tai muita keksejä oman maun mukaan

Täyte

  • 4 tai 5 liivatelehteä tai liivatejauhetta ohjeen mukaan
  • 400 g (2 prk) Arla Keittiö maustettua rahkaa
  • 300 g Arla Luomu maustamatonta tuorejuustoa
  • ½ dl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 sitruunan raastettu kuori

Päälle ja koristeluun esimerkiksi

  • mustikoita ja vadelmia sekä mintun lehtiä

Tee näin:

Tee näin:

Ohje

Sekoita rahka, tuorejuusto, sokerit ja sitruunan kuori tasaiseksi seokseksi. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 5 min ja sulata ne kiehautetussa vedessä. Sekoita liivatteet täytteen joukkoon. Laita kokonaiset keksit muffinssivuokien pohjalle ja nostele täytettä vuokaan keksin päälle. Lisää päälle marjat. Anna hyytyä jääkaapissa 4-5 tuntia. Koristele kauniisti ennen tarjoilua.

Vinkki

Valitse suosikkisi Arla Keittiö maustetuista rahkoista tai kokeile Arla Protein rahkoja.

Vinkki

Jos et halua käyttää liivatetta, voit jäähdyttää kakut pakkasessa. Anna sulaa hetki ennen tarjoilua.