Minijuustokakut

Minijuustokakut

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(35)

Nämä minijuustokakut on tehty leivoksiksi muffinssivuokiin ja perinteisen keksimuruista tehdyn pohjan tilalle tulee sellaisenaan kokonainen kaurakeksi. Nam!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Tällä ohjeella tulee 8 kpl minijuustokakkuja isoihin muffinssivuokiin (⌀ 8,5 cm).

Annokset

Pohja

  • 1 kokonainen kaurakeksi tai muita keksejä oman maun mukaan

Täyte

  • 4 tai 5 liivatelehteä tai liivatejauhetta ohjeen mukaan
  • 400 g (2 prk) Arla Ihana maustettua rahkaa
  • 300 g maustamatonta tuorejuustoa
  • ½ dl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 sitruunan raastettu kuori

Päälle ja koristeluun esimerkiksi

  • mustikoita ja vadelmia sekä mintun lehtiä

Tee näin:

Tee näin:

Sekoita rahka, tuorejuusto, sokerit ja sitruunan kuori tasaiseksi seokseksi. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 5 min ja sulata ne kiehautetussa vedessä. Sekoita liivatteet täytteen joukkoon. Laita kokonaiset keksit muffinssivuokien pohjalle ja nostele täytettä vuokaan keksin päälle. Lisää päälle marjat. Anna hyytyä jääkaapissa 4-5 tuntia. Koristele kauniisti ennen tarjoilua.

Vinkki

Valitse suosikkisi Arla Ihana maustetuista rahkoista. Jos et halua käyttää liivatetta, voit jäähdyttää kakut pakkasessa. Anna sulaa hetki ennen tarjoilua.

Katso myös nämä