Homejuusto-päärynäpiirakka

Homejuusto-päärynäpiirakka

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(30)

Homejuusto ja päärynä yhdessä maistuvat hurjan hyviltä tässä suolaisessa homejuusto-päärynäpiirakassa.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 8 annosta

Täyte

  • 3 kananmunaa
  • 2 dl Arla Laktoositon kuohukermaa
  • 1 dl Arla Laktoositonta kevytmaitojuomaa
  • ½ tl suolaa
  • 1 ripaus mustapippuria
  • 2 päärynää
  • 150 g Castello Blue Sinihomejuustoa
  • koristeluun saksanpähkinöitä ja hunajaa

Tee näin:

Tee näin:

Sekoita voi ja jauho ryynimäiseksi seokseksi. Lisää vesi ja sekoita nopeasti taikinaksi. Painele taikina piirakkavuokaan (ø noin 24 cm). Laita jääkaappiin noin 30 minuutiksi. Kuumenna uuni 200-asteiseksi. Esipaista piirakkapohjaa uunin ylätasolla 10 minuuttia.

Vatkaa kananmunat, kerma ja maito sekaisin ja mausta suolalla ja pippurilla. Kuori ja lohko päärynät ja poista siemenet. Lado päärynälohkot ja murenna homejuusto piirakkapohjan päälle ja lisää munamaito. Laita pinnalle vielä päärynäsiivut. Paista uunin keskitasolla noin 40 minuuttia.

Voit koristella homejuusto-päärynäpiirakan saksanpähkinöillä ja hunajalla.

Lisää herkullisia ideoita