Homejuusto-päärynäpiirakka

Homejuusto-päärynäpiirakka

Homejuusto ja päärynä yhdessä maistuvat hurjan hyviltä tässä suolaisessa piirakassa.
Arvioi (11)

Minun arvosanani

Homejuusto-päärynäpiirakka

Homejuusto ja päärynä yhdessä maistuvat hurjan hyviltä tässä suolaisessa piirakassa.

Reseptistä valmistuu 8 annosta

Täyte

  • 3 kananmunaa
  • 2 dl Arla Laktoositon kuohukermaa
  • 1 dl Arla Laktoositonta kevytmaitojuomaa
  • ½ tl suolaa
  • 1 ripaus mustapippuria
  • 2 päärynää
  • 150 g Castello Blue Sinihomejuustoa

Ohjeet

Sekoita voi ja jauho ryynimäiseksi seokseksi. Lisää vesi ja sekoita nopeasti taikinaksi. Painele taikina piirakkavuokaan (ø noin 24 cm). Laita jääkaappiin noin 30 minuutiksi. Kuumenna uuni 200-asteiseksi. Vatkaa kananmunat, kerma ja maito sekaisin ja mausta suolalla ja pippurilla. Esipaista piirakkapohjaa uunin ylätasolla 10 minuuttia. Kuori ja lohko päärynät ja poista siemenet. Lado päärynälohkot ja murenna homejuusto piirakkapohjan päälle ja lisää munamaito. Paista uunin keskitasolla noin 40 minuuttia.

Suositellut tuotteet