Viikuna-rosmariinipizza

Viikuna-rosmariinipizza

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(7)

Nopea ja herkullinen pizza, paahdetut pähkinät sekä tuoreet viikunat antavat jouluisen maun pizzalle.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Taikina

  • 25 g hiivaa
  • 2 dl kädenlämpöistä vettä
  • 2 tl oliiviöljyä
  • n. ½ tl suolaa
  • 325 g pizzajauhoja

Täyte / pizza

  • 2 dl saksanpähkinöitä
  • 200 g Arla Lempi crème fraîchea Creme Fraiche 28 % laktoositon
  • 150 g raastettua Castello Artfully Authentic Cheddar -juustoa
  • ½ rkl hienonnettua tuoretta rosmariinia
  • ½ rkl sormisuolaa
  • 4 tuoreita viikunoita

Tee näin:

Tee näin:

Pizzataikina: Sekoita hiiva ja vesi kulhossa. Lisää öljy, suola ja jauhot (säästä hiukan jauhoja). Vaivaa taikina hyvin. Peitä kulho esimerkiksi kannella ja laita taikina kohoamaan lämpimään paikaan noin ½ tunniksi. Laita uunipelti lämpiämään uuniin. Ota taikina jauhotetulle työpöydälle ja vaivaa se hyvin. Lisää tarvittaessa loput jauhot. Jaa taikina 2 osaan ja pyörittele ne soikeiksi (n. 25 x 35 cm). Laita pizzapohjat kahdelle eri leivinpaperille ja kauli ne. Kuumenna uuni 250 ° C. Täyte: Rouhi saksanpähkinät karkeaksi rouheeksi. Levitä Lempi Crème Fraîche pizzapohjalle, ripottele juustoraate, sakanpähkinät ja rosmariini. Lisää sormisuola makusi mukaan. Paista uunin keskitasossa n. 8-10 min. Leikkaa viikunat ohuiksi viipaleiksi ja levitä ne pizzalle juuri ennen tarjoilua.

Vinkki

Voit valmistaa pizzan helposti ja nopeasti valmiista pizzanpohjista.

Lisää herkullisia ideoita