Viikuna-rosmariinipizza

Viikuna-rosmariinipizza

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(7)

Nopea ja herkullinen pizza, paahdetut pähkinät sekä tuoreet viikunat antavat jouluisen maun pizzalle.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Taikina

  • 25 g hiivaa
  • 2 dl kädenlämpöistä vettä
  • 2 tl oliiviöljyä
  • n. ½ tl suolaa
  • 325 g pizzajauhoja

Täyte / pizza

Lisää herkullisia ideoita

Tee näin:

Tee näin:

Pizzataikina:

  1. Sekoita hiiva ja vesi kulhossa.
  2. Lisää öljy, suola ja jauhot (säästä hiukan jauhoja).
  3. Vaivaa taikina hyvin.
  4. Peitä kulho esimerkiksi kannella ja laita taikina kohoamaan lämpimään paikaan noin ½ tunniksi.
  5. Laita uunipelti lämpiämään uuniin.
  6. Ota taikina jauhotetulle työpöydälle ja vaivaa se hyvin. Lisää tarvittaessa loput jauhot.
  7. Jaa taikina 2 osaan ja pyörittele ne soikeiksi (n. 25 x 35 cm).
  8. Laita pizzapohjat kahdelle eri leivinpaperille ja kauli ne.
  9. Kuumenna uuni 250 ° C.

Täyte:

  1. Rouhi saksanpähkinät karkeaksi rouheeksi.
  2. Levitä Lempi Crème Fraîche pizzapohjalle, ripottele juustoraate, sakanpähkinät ja rosmariini.
  3. Lisää sormisuola makusi mukaan.
  4. Paista uunin keskitasossa n. 8-10 min.
  5. Leikkaa viikunat ohuiksi viipaleiksi ja levitä ne pizzalle juuri ennen tarjoilua.

Vinkki

Voit valmistaa pizzan helposti ja nopeasti valmiista pizzanpohjista.

Katso myös nämä