Tuorejuustotäytteiset lohirullat

Tuorejuustotäytteiset lohirullat

10 minuuttia
Täytetyt lohirullat ovat juhlava ja hienostunut tarjottava. Tarjoile lohirullat alkupalana tai buffetpöydässä!

Tee näin:

Tuorejuustotäytteiset lohirullat
  • Valmista tuorejuustotäytteiset lohirullat voitelemalla tortillalettu tuorejuustolla. Ripottele rucolan lehdet tuorejuuston päälle.
  • Lado seuraavaksi lohiviipaleet rucolan lehtien päälle ja kääri tortilla tiiviille rullalle.
  • Kääri lohirulla kelmuun ja laita jääkaappiin tekeytymään noin tunniksi.
  • Valmista seuraavaksi vartaat lohirullien kaveriksi. Pujottele katkaravut ja limelohkot vartaisiin ja laita nekin jääkaappiin odottamaan tarjoilua.
  • Annostele salaattisekoitus kahdelle lautaselle. Leikkaa lohirulla noin 1½ cm:n paloiksi, jolloin saat yhdestä rullasta kuusi suupalaa.
  • Laita molemmille lautasille salaattipedin päälle 3 lohirullapalaa. Asettele annoksen viereen molemmille lautasille yksi varras.
  • Tarjoa herkulliset lohirullat tuoreina ja jääkaappikylminä.
Valmis!

Ainekset

Tuorejuustotäytteiset lohirullat
Maustamatonta tuorejuustoa
75 g
Tortillalettu
1
Rucolaa
2½ dl
Kylmäsavustettua lohi ohuina viipaleina
100 g
Salaattisekoitusta
1½ l
Katkarapu-lime vartaat
Kypsiä, kuorittuja katkarapuja pyrstöineen
8
Limelohkoja
Puuvarrasta
4