Tuorejuustotäytteiset lohirullat

Tuorejuustotäytteiset lohirullat

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(16)

Täytetyt lohirullat ovat juhlava ja hienostunut tarjottava. Kokeile alkupalana tai buffetpöydässä!

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 75 g Arla Rucola & Pesto -tuorejuustoa Tuorejuusto Rucola & Pesto  vähälaktoosinen
  • 1 tortillalettu
  • 2½ dl rucolaa
  • 100 g kylmäsavustettua lohta ohuina viipaleina
  • 1½ l salaattisekoitusta
  • 8 kpl kypsiä, kuorittuja katkarapuja pyrstöineen
  • limelohkoja
  • 4 puuvarrasta

Tee näin:

Tee näin:

Voitele tortilla tuorejuustolla ja ripottele rucolan lehdet päälle. Lado lohiviipaleet rucolan päälle ja kääri tortilla rullalle. Kääri rulla kelmuun ja laita jääkaappiin noin tunniksi. Pujottele katkaravut ja limelohkot vartaisiin ja laita jääkaappiin odottamaan tarjoilua. Annostele salaattisekoitus lautasille. Leikkaa lohirulla 1½ cm:n paloiksi. Laita jokaiselle lautaselle 3 lohirullapalaa ja yksi varras. Tarjoa heti salaatinkastikkeen kera.