Ajankohtaista
Reseptit
Tuotteet
Food & Future
Vastuullisuus
Tietoa meistä
Arla
Reseptit
Tuorejuustotäytteiset lohirullat
Tuorejuustotäytteiset lohirullat
10 minuuttia
•
Kommentit
Täytetyt lohirullat ovat juhlava ja hienostunut tarjottava. Tarjoile lohirullat alkupalana tai buffetpöydässä!
Tee näin:
Tuorejuustotäytteiset lohirullat
Valmista tuorejuustotäytteiset lohirullat voitelemalla tortillalettu tuorejuustolla. Ripottele rucolan lehdet tuorejuuston päälle.
Lado seuraavaksi lohiviipaleet rucolan lehtien päälle ja kääri tortilla tiiviille rullalle.
Kääri lohirulla kelmuun ja laita jääkaappiin tekeytymään noin tunniksi.
Valmista seuraavaksi vartaat lohirullien kaveriksi. Pujottele katkaravut ja limelohkot vartaisiin ja laita nekin jääkaappiin odottamaan tarjoilua.
Annostele salaattisekoitus kahdelle lautaselle. Leikkaa lohirulla noin 1½ cm:n paloiksi, jolloin saat yhdestä rullasta kuusi suupalaa.
Laita molemmille lautasille salaattipedin päälle 3 lohirullapalaa. Asettele annoksen viereen molemmille lautasille yksi varras.
Tarjoa herkulliset lohirullat tuoreina ja jääkaappikylminä.
Valmis!
Ainekset
Tuorejuustotäytteiset lohirullat
Maustamatonta tuorejuustoa
75 g
Tortillalettu
1
Rucolaa
2½ dl
Kylmäsavustettua lohta ohuina viipaleina
100 g
Salaattisekoitusta
1½ l
Katkarapu-lime vartaat
Kypsiä, kuorittuja katkarapuja pyrstöineen
8 kpl
Limelohkoja
Puuvarrasta
4
Katso myös nämä
Suklainen cupcake-kuorrutus
(41)
55 minuuttia
Lempi appelsiinipiirakka
(2)
Kermakakku
(4)
60+ min
Voileipäkääretorttu
(3)
Kaikki reseptit