Raikas puolukka-juustokakku

Raikas puolukka-juustokakku

5 tuntia 20 minuuttia Jälkiruoka
Jälkiruokien kuningatar, raikas puolukkajuustokakku on herkullinen ja raikas jälkiruoka. Raikas puolukka-juustokakku valmistuu ilman uunia pakastimessa!
https://www.arla.fi/reseptit/raikas-puolukka-juustokakku/

Tee näin:

Raikas puolukka-juustokakku
  • Valmista raikas puolukka-juustokakku erottelemalla ensin keltuaiset ja valkuaiset. Sekoita keltuaiset, tomusokeri, vaniljasokeri, puolukkasurvos ja rahka.
  • Vaahdota kerma ja sekoita puolukkaseoksen kanssa.
  • Vaahdota valkuaiset puhtaassa kulhossa ja kääntele puolukkaseoksen joukkoon. Kaada massa laakeaan, pyöreään vuokaan.
  • Murskaa keksit ja ripottele muruset massan pinnalle. Pakasta raikas puolukka-juustokakku 4–5 tunnin ajan.
  • Nosta raikas puolukka-juustokakku jääkaappiin noin tuntia ennen tarjoilua. Koristele kakku puolukoilla.
Valmis!

Ainekset

Raikas puolukka-juustokakku
Kananmunat
3
Tomusokeria
1½ dl
Vaniljasokeria
1 tl
Puolukkahilloa
1½ dl
Maitorahkaa
250 g
Kuohukermaa
3 dl
Digestive-keksiä
6
Puolukoita
½ dl