Paahdettua maa-artisokkaketittoa, savustettua siikaa ja mallasleipää

Paahdettua maa-artisokkaketittoa, savustettua siikaa ja mallasleipää

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(3)

Syyssadon maa-artisokka karamellisoituu kuorineen paahdettaessa. Luontainen makeus sulautuu mallasleivän makuun. Keitto saa sävyä savusiiasta.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Keitto

Mallasleipä

Tee näin:

Tee näin:

KEITTO: Paahda maa-artisokkia ja salottisipulia 180 °C:ssa 20 min. Mittaa kasvisliemi ja maito kattilaan ja lisää juurekset. Hauduta kypsäksi ja aja soseeksi blenderissä. Mausta crème fraîchella, voilla ja mausteilla. Siivilöi. Aja mallasleipä kutterissa hienoksi. Paista leipää voissa pannulla, kunnes rapeaa. Valuta papereiden päällä ja mausta suolalla. LISÄKSI: hyvälaatuista savusiikaa, tilliöljyä ja tillinversoa.

Lisää herkullisia ideoita