Paahdettua maa-artisokkaketittoa, savustettua siikaa ja mallasleipää

Paahdettua maa-artisokkaketittoa, savustettua siikaa ja mallasleipää

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(4)

1 tunti

Syyssadon maa-artisokka karamellisoituu kuorineen paahdettaessa. Luontainen makeus sulautuu mallasleivän makuun. Keitto saa sävyä savusiiasta.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Keitto

Mallasleipä

Tee näin:

Tee näin:

Paahda maa-artisokkia ja salottisipulia 180 °C:ssa 20 min. Mittaa kasvisliemi ja maito kattilaan ja lisää juurekset. Hauduta kypsäksi ja aja soseeksi blenderissä. Mausta crème fraîchella, voilla ja mausteilla. Siivilöi.

Aja mallasleipä kutterissa hienoksi. Paista leipää voissa pannulla, kunnes se on rapeaa. Imeytä ylimääräinen voi talouspaperiin ja mausta suolalla.

Tarjoile paahdettu maa-artisokkakeitto hyvälaatuisen savusiian, tilliöljyn ja tillinversojen kanssa.

Lisää herkullisia ideoita