Sokerisuolattu lohti

Sokerisuolattu lohti

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(3)

Sokerisuolattu lohi tuo vivahteen fine diningia ruokapöytään. Tarjoile lohi piimä-tillikastikkeen, etikkakurkkujen ja taimenmädin kanssa. Tutustu Arlan reseptiin!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Sokerisuolattu lohi

  • 600 g lohta
  • 100 g sokeria
  • 100 g merisuolaa

Piimä-tillikastike

  • 250 g Arla piimää
  • 60 g tilliöljy
  • 10 g sitruunamehua
  • suolaa mustapippuria

Etikoitu kurkku

  • 300 g kurkkua
  • 100 g valkoviinietikkaa
  • 100 g sokeria
  • 50 g vettä
  • sinapinsiemeniä
  • tillinvarsi suolaa

Tee näin:

Tee näin:

Sokerisuolattu lohi

Sekoita suola ja sokeri. Marinoi lohifilettä 45 min. seoksessa. Huuhtele ja kuivaa. Leikkaa ohuiksi siivuiksi.

Piimä-tillikastike

Mausta piimä suolalla ja sitruunanmehulla. Lisää ennen tarjoilua tilliöljyä.

Etikoitu kurkku

Kiehauta etikkaliemi ja mausteet. Poista tillinvarret ja anna jäähtyä. Leikkaa kurkku 1 cm viipaleiksi ja stanssaa pyöreiksi. Marinoi etikkaliemessa juuri ennen esillelaittoa, mausta suolalla.

Lisäksi

valutettua Arla kermaviiliä, taimenen mätiä, til­lin­versoa sekä paahdettua mallasleipää

Lisää herkullisia ideoita