Lohicarpaccio

Lohicarpaccio

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Lohicarpaccio on herkullinen versio italialaisesta carpaccio alkupalasta. Kauniit juurikkaat kruunaavat lohicarpaccion. Kokeile reseptiä!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Annokset

  • 300 g lohifileetä
  • 2 rkl vahvaa seljankukkamehua
  • puolikkaan sitruunan kuori ja mehu
  • 1 maustemitallinen sokeria
  • 2 maustemitallista suolaa
  • ½ maustemitallinen mustapippuria
  • 1 raitajuuri
  • 1 punajuuri tai keltajuuri
  • tuoretta tilliä

Sinappikastike

Tee näin:

Tee näin:

1. Aloita valmistamaan lohicarpaccio ja anna lohen olla pakastimessa ainakin 24 h. Kohmeisena lohi on helpompaa leikata.
2. Sekoita sinappikastikkeen ainekset keskenään.
3. Kuori ja viipaloi juurikkaat ohuiksi viipaleiksi. Laita viipaleet kylmään veteen, jotta ne muuttuvat rapeiksi.
4. Anna lohen hieman sulaa, mutta jätä se kohmeiseksi. Leikkaa lohi ohuiksi viipaleiksi.
5. Aseta lohiviipaleet isolle lautaselle. Sekoita keskenään seljankukkamehu, sitruunankuori ja -mehu, sokeri, suola ja pippuri. Kaada seos lohiviipaleiden päälle.
6. Lusikoi sinappikastiketta lohiviipaleiden joukkoon.
7. Koristele valmis lohicarpaccio raita-, kelta- ja punajuuriviipaleilla sekä tuoreella tillillä.

Lisää herkullisia ideoita