Välipala muuttuu pieneksi ateriaksi

Yhä useampi korvaa perinteisen kolmen aterian mallin joustavalla syömisellä ja nauttii päivän aikana useita välipaloja tai pieniä aterioita. Kauraa ja siemeniä sisältävissä uudenlaisissa Arla &More -tuotteissa välipala muuttuu terveelliseksi ja täyttäväksi pieneksi ateriaksi.

Tiivis elämänrytmi ja kiire arjessa vaikuttavat siihen, että moni haluaa päivän mittaan syödä useita välipaloja tai pieniä aterioita. Jotkut taas ovat tehneet tietoisen valinnan syödä useammin mutta vähemmän kerrallaan.

– Ihmiset haluavat ylläpitää tasaista energiatasoa päivän aikana, ja syömällä usein pieniä aterioita olo tuntuu tasaisemmalta. Silloin ei tule ylimääräisiä mielitekoja, eikä päivän tekemiset keskeydy ruokailun vuoksi, Brand & Category Manager Betina Karvinen kertoo.

Markkinoilla on paljon erilaisia välipalatuotteita, vanukkaita ja smoothieita. Paljon liikkeellä olevat eivät välttämättä löydä niistä itselleen sopivaa vaihtoehtoa.

– Halusimme Arlalla, että välipala on entistä terveellisempi, luonnollisempi ja täyttävämpi. Siksi loimme Arla &More -tuotesarjan. Se tarjoaa helpon tavan pysyä kylläisenä ja täydessä vireessä koko päivän, Betina luonnehtii.

Arla &Moressa on yhteensä kuusi herkullista kaurapuuroa, jogurttia ja smoothie-juomaa. Tuotteiden kehityksessä on kiinnitetty erityistä huomiota purutuntumaan, joka on tärkeä osa kylläisyyden tunnetta. Sarjan kaikki uutuudet ovat kuin pieniä aterioita.

Maito on luonnostaan proteiini- ja ravinnepitoista. Kun siihen yhdistetään terveellisiä raaka-aineita kuten kauraa ja siemeniä, siitä saadaan entistä täyttävämpää ja ravitsevampaa. Betinan mukaan tuotteissa yhdistyvät myös toiveet lisäaineettomuudesta ja sokerin välttämisestä.

 – Kaurapuuro on todellinen tähtituote, jonka voi lämmittää kätevästi pakkauksessa. Kaurapuurot sisältävät muun muassa auringonkukan- ja kurpitsansiemeniä sekä tattaria, Betina kertoo.

Kansainvälinen Arla &More tulee ensimmäisenä Suomeen

Uusi Arla &More tulee lähes samaan aikaan useille eri markkinoille, mutta me Suomessa saamme olla ensimmäisinä, jotka pääsevät tutustumaan siihen.

–  Suomi on edelläkävijä maa maitotuotteissa. Meillä käytetään runsaasti maitotuotteita ja uutuudet otetaan nopeasti omaksi, Betina toteaa tyytyväisenä.

Hän on itse ollut alusta lähtien tiiviisti mukana tuotesarjan kehittämisessä Arlan kansainvälisen työryhmän jäsenenä.