Kesätyöt Arlalla - tule meille töihin kesällä 2021
21.2.2021

Kesätyöt Arlalla - tule meille töihin kesällä 2021

Kesätyöt Arlalla - tule meille töihin kesällä 2021

Koronapandemia on vaikuttanut jokaisen suomalaisen elämään tavalla tai toisella. Elintarviketeollisuuden rooli pandemian aikana on korostunut ja kotimaisen ruuan kysyntä on kasvanut. Meidän tehtävämme Arlalla on tarjota elintarvikkeita jokaisen suomalaisen ruokapöytään poikkeusajoista huolimatta.

Arla Oy on osa kansainvälistä Arla Foods – konsernia, jonka Suomen toimipiste sijaitsee idyllisessä maalaismaisemissa Sipoon Söderkullassa. Vaikka elämmekin poikkeusaikoja, ei tämä ole vaikuttanut Arlan kesätöiden tarjontaa. Ruokaa kun tarvitaan aina.

Poikkeusajat ovat vaatineet monia yrityksiä ja ihmisiä siirtymään kotitoimistoihin. Näin mekin olemme pitkälti tehneet, mutta jotta voimme Arlalla toimittaa elintarvikkeita suomalaisten ruokapöytiin, on saapuu toimitusketjumme henkilöstö työpaikalle tilanteesta huolimatta. Olemme tehneet paljon toimenpiteitä henkilöstömme turvallisuuden takaamiseksi, mm. eriyttämällä sisään kulkuja, porrastamalla ruokailuja, siirtämällä palaverit Teamsiin sekä pitämällä etäisyyksiä ja maskeja kun etäisyyksiä ei ole mahdollista pitää.

Työskentely Arlalla antaa mahdollisuuden päästä työskentelemään innovatiivisessa yrityksessä, jonka päivittäisissä toimissa korostuvat kestävän kehityksen ratkaisut, luonnolliset maistuvat tuotteet sekä innostava työilmapiiri. Ensimmäinen meijeriyrityksenä maailmassa olemme ottaneet käyttöön ”Maitoketjun” jonka avulla voimme seurata Tikantilan täysmaidon matkaa aina lypsämisestä maitoautoon ja meijeristä kaupan hyllyille. Tavoitteenamme on rakentaa maailman läpinäkyvin valmistusketju. Tämä on vain yksi osoitus vastuullisuusteoistamme, sillä pyrimme kokoajan toimimaan vastuullisempana yrityksenä. Keväällä hankimme ensimmäisen kaasulla toimivan jakeluauton ja tarkoituksenamme on hankkia näitä tulevaisuudessa lisää.

Kesätyöntekijät ovat Arlalla iloinen piristys, sillä he tuovat aina tullessaan uusia ideoita ja näkökulmia yrityksellemme. Meillä kesätyöntekijät pääsevät kerryttämään arvokasta työkokemusta monipuolisissa työtehtävissä, joista on varmasti hyötyä myöhemminkin työelämässä ja monelle opiskelijalle kesätyö Arlallla on myös avannut urapolun Arlalla valmistumisen jälkeen.

Kesätyötehtäviä meillä on tarjolla vuosittain monipuolisissa ja erilaisissa tehtävissä. Tarjoamme tänä vuonna töitä lähes 30 kausityöntekijälle. Tuotannossa on mahdollista päästä näkemään kuinka kuluttajien rakastamat tuotteet kuten Luonto+ -jogurtit valmistetaan, pakataan ja lähetetään eteenpäin asiakkaillemme. Tuotantomme pyörii vuorokauden ympäri, minkä takia tuotannon työtehtävät ovat pääosin kolmivuorotyötä. Toimihenkilötehtäviä on pääosin tarjolla tuottajapalvelussa, myynnissä, markkinoinnissa sekä logistiikassa.

 

Arlan avoimia kesätyöpaikkoja 2021 pääset tarkastelemaan täällä