19.1.2022

Haemme jälleen kesätyöntekijöitä monipuolisiin tehtäviin

Vaikka talvi on vasta aluillaan, suunnataan Arlalla katseet kohti kesää ja kesätyöntekijöiden rekrytointia. Tänäkin vuonna kesätyöntekijöitä haetaan monipuolisesti eri osastoille ja erilaisiin tehtäviin tarjoten mahdollisuuden päästä tutustumaan meijeriteollisuuteen paraatipaikalta.

Arla tarjoaa vuosittain kesätyöpaikkoja kymmenille opiskelijoilla ja vastavalmistuneille. Vaikka poikkeusajat ovat vaikuttaneet monen yrityksen ja ihmisen elämään, on kesätyöntekijöiden määrä pysynyt vakaana Arlalla vuodesta toiseen. Tänäkin vuonna Arlalle haetaan lähes 40 kesätyöntekijää.

Kesätyöntekijät ovat joka vuosi tuttu ja odotettu näky Sipoon tehtaalla.

– Olemme jo pitkään olleet mukana Vastuullinen Kesäduuni -kampanjassa. Viime kesänä osallistuimme VKD-kyselyyn, jossa saimme kesätyöntekijöiltämme kiitosta monipuolisista työtehtävistä, mukavasta työilmapiiristä sekä mahdollisuudesta päästä tutustumaan meijeriteollisuuteen. Kesätyöntekijät ovat meille tärkeä voimavara mahdollistaen vakinaisen henkilöstön vuosilomien pitämisen. Samalla se tarjoaa meille mahdollisuuden saada kehitysideoita uudesta näkökulmasta, sanoo Arla Suomen henkilöstöjohtaja Maija Tantere.

Moni nykyinen Arlalla työskentelevä on aloittanut työuransa juuri kesätöistä

Kesätyöntekijät työskentelevät monipuolisissa tuotannon tehtävissä: prosessissa tuotteiden valmistuksessa, koneenhoitajana tuotteiden pakkauksen yhteydessä ja laboratoriossa varmistamassa, että tuotteiden korkeat laatuvaatimukset täyttyvät. Palkkaamme myös kesätyöntekijöitä logistiikkaan niin varaston kuin kuljetuksen puolelle. Kaupallisella puolella tarjoamme kesätöitä asiakaspalvelussa ja infopisteessä. Myös maidonhankinta ja tuottajapalvelut tarjoaa mielenkiintoisia kesätöitä Sipoossa, Ranualla ja Kiteellä.

– Meillä kesätyöntekijät pääsevät tekemään pitkälti samoja työtehtäviä kuin vakituiset työntekijät. Näin heille aukeaa mahdollisuus kokeilla opiskelun kautta hankittuja taitoja todellisissa työtilanteissa. Arlalla pääsee näkemään miten elintarviketalo toimii aina maatilalta kaupan maitokaappiin, Tantere summaa.

Arlan kesätyöpaikkojen haku käy jo kuumana! Hakuaika avoimena oleviin paikkoihin päättyy pääosin helmikuun aikana, jonka jälkeen jokaiseen hakijaan ollaan yhteydessä kolmen viikon kuluessa hakuajan päätyttyä.

 

Lisätietoja Arlan kesätöistä ja kaikki avoimet työpaikat löydät täältä.