23.8.2018

Intohimona brändien rakennus

Betina Karvinen on työskennellyt Arlan Brand & Category Managerina vuoden 2017 elokuusta lähtien. Hän vastaa työssään Arla Protein- ja Ihana-brändien sekä Kalinka-tuotteiden kokonaisuudesta. Kysyimme Betinan tunnelmia ensimmäisestä vuodesta Arlalla.

Miten olet viihtynyt Arlalla?

Valtavan hyvin! Alkuni Arlalla on ollut innostava ja mielenkiintoinen. Aika on mennyt silmänräpäyksessä.

Mistä pidät työssäsi?

Intohimoni on brändien rakennus. Ihastuin Arlalla hienoihin brändeihin ja mahdollisuuteen tehdä tuotekehitysinnovaatioita nopeasti kehittyvässä kategoriassa. Tykkään mahdollisuudesta kertoa brändiemme tarinaa kuluttajille erityisesti digitaalisissa kanavissa. Juuri näitä asioita olen päässyt tekemään – huipputiimin kanssa.

Oletko oppinut jotakin uutta?

Arlan tuotekehitykseen perehtyminen on ollut mielettömän kiinnostavaa ja olen oppinut paljon uutta. Saan tehdä töitä maailmanluokan huippuasiantuntijoiden kanssa.

Mitkä ovat suurimmat ylpeydenaiheesi Arlalla?

Olen seurannut ylpeydellä Ihana-brändin kansainvälistymistä sekä Kalinka-tuotteiden hienoa menestystä Suomessa. Olen myös tosi ylpeä syksyn uuden Arla &More -brändin lanseerauksesta, jonka työstämisessä olen saanut olla alkumetreiltä asti mukana. On lisäksi ollut hienoa osallistua Health & Wellbeing -työryhmässä Arla Growth Engine -strategiatyöhön tämän vuoden aikana.  

Mitä kansainvälinen yhteistyö merkitsee työssäsi?

Tykkään siitä, että saan olla päivittäin tekemisissä kansainvälisten Arla-kollegoiden kanssa. Minulla on kansainvälinen tausta; olen asunut mm. Brasiliassa, Ranskassa ja USA:ssa ja tehnyt aikaisemminkin vuosia töitä kansainvälisesti tunnettujen brändien parissa.

Mikä Arlassa on parasta? 

Arla on mahtava yhdistelmä suurta globaalia yritystä ja pientä, ketterää organisaatiota Suomessa. Kun yhdistämme näiden molempien parhaat puolet, pystymme Arlan kanssa Suomessa ihan mihin vaan. Sekin on mahtavaa, että työpaikallamme Sipoossa kuuluu aina naurua – se kertoo Arlan työkulttuurista hyvin paljon.

Mikä on suosikkituotteesi Arlan valikoimasta?

Tämän hetken suosikkeja ovat välipalatuotteena Arla Protein Suolainen Kinuski ja herkutteluhetkeen Ihana Sorbet Style Sitruunapiirakka.