Food and Future

Food & Future

Food & Future tarjoaa tulevaisuuden ratkaisuja entistä vastuullisempaan huomiseen, inspiroivia palveluja yksilön kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sekä herkullisia sisältöjä intohimosta ruokaan. Tervetuloa mukaan - kohti tulevaisuutta ja sen yli!

Keskustelua & mielipiteitä

Food & Future podcast

Miltä näyttää ruoan vastuullinen tulevaisuus? Food & Future -podcastissa keskustellaan vastuullisen ruoan tulevaisuudesta ja jaetaan vinkkejä ilmastoahdistuksen lievittämiseen.

Vieraina jaksoissa mm. Mimmit sijoittaa -median perustaja Pia-Maria Nickström, kirjailija Satu Rämö ja yhteiskunnallinen keskustelija Emmi Nuorgam. Keskustelua juontaa ravitsemusasiantuntija Heidi Puharinen Ruokaklinikalta.

Lue uusin artikkeli

Marjat – maailman onnellisimman kansan salaisuus?

Kesällä metsät ja puutarhat pullistelevat marjoja, suomalaisten omaa superfoodia. Lyhyen, mutta intensiivisen kasvukauden aikana niihin varastoituu valtavat määrät vitamiineja, kuituja ja hyvän mielen aineksia. Tiesitkö, että Suomen luonnosta voi löytää peräti 39 syötävää marjalajia? Lue koko juttu ja ota selvää mitkä ne ovat!

Hyvinvoiva minä

Hiljennä mieli tietoisuus­taitojen avulla

Lue meditaatio-ohjaajan viisi vinkkiä tietoisempaan arkeen. Mukana 10 min ohjattu meditaatio!

Vinkkejä & inspiraatiota

Hyvinvoiva minä

Miten hyvinvoiva minä ravitsee mieltä ja kehoaan tänään ja tulevaisuudessa? Lähde elämäsi matkalle kohti hyvinvoivaa minää laadukkaiden, yksilöllisten ja inspiroivien sisältöjen kautta!