Food and Future
Food and Future

Food and Future

Food & Future

Food & Future tarjoaa tulevaisuuden ratkaisuja entistä vastuullisempaan huomiseen, inspiroivia palveluja yksilön kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sekä herkullisia sisältöjä intohimosta ruokaan. Tervetuloa mukaan - kohti tulevaisuutta ja sen yli!

Keskustelua & mielipiteitä

Food & Future podcast

Miltä näyttää ruoan vastuullinen tulevaisuus? Food & Future -podcastissa keskustellaan vastuullisen ruoan tulevaisuudesta ja jaetaan vinkkejä ilmastoahdistuksen lievittämiseen.

Vieraina jaksoissa mm. Mimmit sijoittaa -median perustaja Pia-Maria Nickström, kirjailija Satu Rämö ja yhteiskunnallinen keskustelija Emmi Nuorgam. Keskustelua juontaa ravitsemusasiantuntija Heidi Puharinen Ruokaklinikalta.

Food & Future podcast
Lue uusin artikkeli

Omannäköinen elämä voi löytyä pienistä asioista – toteuta itseäsi ruoanlaitolla ja leivonnalla

Tee asioita, jotka ovat linjassa kutsumuksesi kanssa. Löydä intohimosi ja rakenna elämäsi niiden ympärille. Omannäköisen elämän rakentamiseen ja itsensä toteuttamiseen liittyen kuulee monesti tällaisia elämänohjeita ja niiden kuuleminen saattaa lähinnä nostaa hikikarpalot otsalle. Entä jos ei tiedä, millaista omannäköinen elämä voisi olla tai, miten haluaisi itseään toteuttaa? Omannäköistä elämää ja itsensä toteuttamista voi lähteä etsimään arkisista, pienistä asioista, kuten ruoanlaitosta ja leivonnasta.

Hyvinvoiva minä

Hiljennä mieli tietoisuus­taitojen avulla

Lue meditaatio-ohjaajan viisi vinkkiä tietoisempaan arkeen. Mukana 10 min ohjattu meditaatio!

Hiljennä mieli tietoisuus*taitojen avulla
Vinkkejä & inspiraatiota

Hyvinvoiva minä

Miten hyvinvoiva minä ravitsee mieltä ja kehoaan tänään ja tulevaisuudessa? Lähde elämäsi matkalle kohti hyvinvoivaa minää laadukkaiden, yksilöllisten ja inspiroivien sisältöjen kautta!

Hyvinvoiva minä