Yhteistyössä Arla ja Biomes

Kartoita oman suolistosi tila suolistotestillä

Haluatko tietää, mitä suolistollesi kuuluu?

Monet ovat kiinnostuneet mittaamaan omaa hyvinvointiaan vaikka älykellon tai älypuhelimen kautta. Tulevaisuudessa ehkä myös erilaiset sisäisen hyvinvoinnin mittarit tulevat yleistymään.

Arla haluaa olla mukana tässä tulevaisuudessa ja haastoi 2019 kesällä eurooppalaisia bioteknologian kasvuyrityksiä Arla Growth Engine -tapahtumaan Helsingin keskustaan. Tilaisuuden päätteeksi lähdimme tekemään yhteistyötä saksalaisen BIOMES-nimisen startup yrityksen kanssa. BIOMES on tuonut markkinoille INTEST.pro -nimisen suoliston mikrobiomia analysoivan testin. He haluavat tarjota asiakkailleen parempaa ymmärrystä omasta hyvinvoinnista.

Miksi kurkistaa sisäiseen maailmaasi?

INTEST.pro on suolistofloora-analyysi, jonka avulla pääset kurkistamaan suolistosi tilanteeseen. Se käyttää hyväkseen bakteerien DNA-analyysia. Testi on erityisesti hyödyllinen sinulle, jos haluat ymmärtää minkälaisia mikrobeja suolistossasi on ja haluat oppia ymmärtämään kehoasi paremmin.

Analyysi antaa tietoa asioista, kuten:

  • minkälaisia suolistobakteereja suolistossasi on
  • onko suolistobakteerien tasapaino suosiollinen

Tilaa testi 10% alennuksella

Tilaa INTEST.pro suolistotesti nyt - koodilla ARLA2020 saat 10% alennuksen!

Miten testi toimii?

INTEST.pro on aikuisille tarkoitettu itse suoritettava testi, jossa otetaan ulostenäyte tutussa ympäristössä, kuten kotona. Testin tarjoaa saksalainen bioteknologia-alan yritys BIOMES.

Testi-paketti sisältää kaiken tarvittavan yksinkertaista näytteenottoa varten:

  • steriilin puuvillapuikon
  • näyteputken
  • palautuskirjekuoren, jonka postimaksu on maksettu
  • ohjeen

Nuppineulanpään kokoinen ulostenäyte riittää suolistobakteerien täydelliseen analysointiin. Se pyyhkäistään nopeasti ja helposti wc-paperista mukana toimitetulla vanupuikolla ja asetetaan näyteastiaan. Näyte lähetetään BIOMESille mukana toimitetussa kirjekuoressa, jonka postimaksu on maksettu.

Suoliston ymmärrys luo hyvinvointia

Suoliston bakteerien tasapaino ja monimuotoisuus on keskeinen terveyden ylläpitäjä, sillä suolistomme altistuu jatkuvasti ulkoa tuleville haitallisille mikrobeille ja kemikaaleille. Normaalisti ihmisen suolistobakteeristo on stabiili eli tasapainossa, sillä hyödylliset bakteerit hallitsevat määrällisesti ja kontrolloivat haitallisten mikrobien kasvua. Moderni elämäntyyli ja muutokset ruokailutottumuksissa ovat vähentäneet ruoasta saatavien hyödyllisten bakteerien määrää esimerkiksi hapatettujen ruokien kautta. Myös stressi, huono ruokavalio ja lääkekuurit saattavat väliaikaisesti aiheuttaa epätasapainoa suolistomikrobiostossa.

Terveen ja tasapainoisen suolistobakteeriston merkitys hyvinvoinnille on tärkeää, sillä  70% immuunijärjestelmästä sijaitsee ruoansulatuskanavan alueella. Me voimme vaikuttaa hyvien bakteerien määrään suolistossamme, sillä suolistomikrobit eivät selviä ellemme tarjoa niille oikeanlaista ruokaa. Ruokavalio on keskeisessä osassa ja se tulisi sisältää riittävästi kuitua ja kasviksia.

Tilaa testi!

Klikkamalla ”Tilaa testi” -painiketta, kuluttaja siirtyy BIOMESin verkkokauppaan, jonka kautta varsinainen tilaus tehdään. Kuluttaja tilaa testin suoraan BIOMESilta, eikä Arla käsittele mitään tilaajan dataa. Testin tilaamisesta syntyvä asiakassuhde on yksinomaan BIOMESin ja kuluttajan välillä.

Kupongin koodi: ARLA2020
Alennus: 10% kaikista BIOMES-tuotteista
Kuponki lunastettavissa ajalla: 01.11.2020 – 31.03.2021
Alennus koskee tuotteita: Kaikki BIOMES-tuotteet

Kuponki voidaan lunastaa aikavälillä 01.11.2020 – 31.03.2021. Käteismaksu ei ole mahdollinen. Yhteen tilaukseen ei voi yhdistää useampia alennuskuponkeja. Kuponkia ei voi siirtää toiselle henkilölle tai sen voimassaoloaikaa ei voi pidentää. Kuponkia voi käyttää tilauksiin, jotka tehdään osoitteessa https://biomes.world/fi/shop. Kupongin myynti verkkokauppa-alustoilla, kuten Amazon tai eBay, on kielletty. Alennus koskee tilauksia, joiden minimiarvo on 100,00€.