Hyvinvoiva minä

Hyvinvoiva minä

Food & Future

Hyvinvoiva minä

Miten hyvinvoiva minä ravitsee mieltä ja kehoaan tänään ja tulevaisuudessa? Lähde elämäsi matkalle kohti hyvinvoivaa minää laadukkaiden, yksilöllisten ja inspiroivien sisältöjen kautta!

Lue uusin artikkeli

Omannäköinen elämä voi löytyä pienistä asioista – toteuta itseäsi ruoanlaitolla ja leivonnalla

Tee asioita, jotka ovat linjassa kutsumuksesi kanssa. Löydä intohimosi ja rakenna elämäsi niiden ympärille. Omannäköisen elämän rakentamiseen ja itsensä toteuttamiseen liittyen kuulee monesti tällaisia elämänohjeita ja niiden kuuleminen saattaa lähinnä nostaa hikikarpalot otsalle. Entä jos ei tiedä, millaista omannäköinen elämä voisi olla tai, miten haluaisi itseään toteuttaa? Omannäköistä elämää ja itsensä toteuttamista voi lähteä etsimään arkisista, pienistä asioista, kuten ruoanlaitosta ja leivonnasta.

Teema

Tutkittua tietoa

Viimeisimpiä tutkimustuloksia suoraan tieteen etulinjasta helposti omaksuttavassa muodossa. Lue lisää!

Tutkittua tietoa
Teema

Tee muutos arjessa

Helppoja ja toimivaksi todettuja työkaluja, joilla ylläpitää hyviä rutiineja omassa arjessa - silloinkin kun ei yhtään huvittaisi. Ota vinkit haltuun!

Tee muutos arjessa
Teema

Suolisto ja hyvinvointi

Suoliston toiminta ja se, millaista porukkaa suolistossasi elelee, vaikuttaa  kokonaisvaltaisesti terveyteesi. Mutta miten pitää suolistosta parhaiten huolta? Lue lisää alta!

Suolisto ja hyvinvointi
Tiesitkö?

Nykytutkimusten valossa suoliston pinta-ala on yksiön verran, noin 30 neliömetriä. Olisikin ihme, jos tuon kokoisen läänin hyvin- tai pahoinvointi ei tuntuisi vahvasti kehossa ja mielessä.

Lue lisää elintarvikkeiden hyväksytyistä terveysväitteistä