Hyvinvoiva minä

Food & Future

Hyvinvoiva minä

Miten hyvinvoiva minä ravitsee mieltä ja kehoaan tänään ja tulevaisuudessa? Lähde elämäsi matkalle kohti hyvinvoivaa minää laadukkaiden, yksilöllisten ja inspiroivien sisältöjen kautta!

Hyvinvoiva minä, hyvinvoiva suolisto -live
Katso tallenne!

Hyvinvoiva minä, hyvinvoiva suolisto -live

Mitä suolistotesti kertoo yksilön terveydestä? Lääkäri Pippa Laukka ja neljä vaikuttajaa sukeltavat syvälle suoliston hyvinvointiin ja antavat vinkkejä tasapainoiseen elämään. Livessä mukana Mimmit sijoittaa -mediayhtiön Hanna Tikander, hyvinvointivaikuttaja Kriselda Mustonen, malli Alina Voronkova ja stailaaja Vesa Silver. Ruokavinkkejä tarjoilee kokki Pipsa Hurmerinta. Katso tallenne nyt Pippa Laukan Instagram-tilillä ja poimi vinkit omaan arkeen!

Teema

Suolisto ja hyvinvointi

Suoliston toiminta ja se, millaista porukkaa suolistossasi elelee, vaikuttaa  kokonaisvaltaisesti terveyteesi. Mutta miten pitää suolistosta parhaiten huolta? Lue lisää alta!

Teema

Tee muutos arjessa

Helppoja ja toimivaksi todettuja työkaluja, joilla ylläpitää hyviä rutiineja omassa arjessa - silloinkin kun ei yhtään huvittaisi. Ota vinkit haltuun!

Tiesitkö?

Nykytutkimusten valossa suoliston pinta-ala on yksiön verran, noin 30 neliömetriä. Olisikin ihme, jos tuon kokoisen läänin hyvin- tai pahoinvointi ei tuntuisi vahvasti kehossa ja mielessä.

Teema

Tutkittua tietoa

Viimeisimpiä tutkimustuloksia suoraan tieteen etulinjasta helposti omaksuttavassa muodossa. Lue lisää!