Hyvinvoiva minä

Food & Future

Hyvinvoiva minä

Miten hyvinvoiva minä ravitsee mieltä ja kehoaan tänään ja tulevaisuudessa? Lähde elämäsi matkalle kohti hyvinvoivaa minää laadukkaiden, yksilöllisten ja inspiroivien sisältöjen kautta!

Lue uusin artikkeli

Joustava syöminen tukee hyvinvointia, kun arki ja juhla vuorottelevat

Elämään kuuluu niin arkiset, terveyttä tukevat ruoat kuin niihin vaihtelua tuovat leivonnaiset. Tasapainottelu näiden välillä saattaa kuitenkin toisinaan tuntua hankalalta, kun omat makumieltymykset, terveydelliset tavoitteet, ympäröivät ihmiset sekä esimerkiksi media ohjailevat osaltaan ruokavalintojamme. Miten siis navigoida ruokavalinnoissa terveyttä edistävien ruokien ja toisaalta leivonnaisten välillä?

Teema

Tutkittua tietoa

Viimeisimpiä tutkimustuloksia suoraan tieteen etulinjasta helposti omaksuttavassa muodossa. Lue lisää!

Teema

Tee muutos arjessa

Helppoja ja toimivaksi todettuja työkaluja, joilla ylläpitää hyviä rutiineja omassa arjessa - silloinkin kun ei yhtään huvittaisi. Ota vinkit haltuun!

Teema

Suolisto ja hyvinvointi

Suoliston toiminta ja se, millaista porukkaa suolistossasi elelee, vaikuttaa  kokonaisvaltaisesti terveyteesi. Mutta miten pitää suolistosta parhaiten huolta? Lue lisää alta!

Tiesitkö?

Nykytutkimusten valossa suoliston pinta-ala on yksiön verran, noin 30 neliömetriä. Olisikin ihme, jos tuon kokoisen läänin hyvin- tai pahoinvointi ei tuntuisi vahvasti kehossa ja mielessä.

Lue lisää elintarvikkeiden hyväksytyistä terveysväitteistä