Food & Future

Kohti tulevaisuutta ja sen yli! Food & Future podcast-sarja pureutuu ruoan tulevaisuuteen

Mitä maapalolla syödään vuonna 2050? Onko ruoka tulevaisuuden äly- ja mielenterveyslääke? Entä onko jokaisella tulevaisuudessa oma DNA:han perustuva dieettinsä?

Näitä ja lukuisia muita kiinnostavia kysymyksiä pääsemme pohtimaan, kun vuoden kiinnostavin podcast-uutuus Food & Future johdattaa kuulijansa matkalle kohti ruoan ja ruoantuotannon tulevaisuutta. Yhdessä Food & Future podcast-sarjan juontajan Henkka Hyppösen ja kuuden asiantuntijavieraan kanssa tutkailemme tänä syksynä muun muassa sitä, onko kasveja mahdollista käyttää koneina ja onko jokaisella tulevaisuudessa oma DNA:han perustuva dieettinsä. Mutta ei huolta - keskustelua käydään rennosti ja runsaiden esimerkkien kautta, joten aiheisiin on kenen tahansa helppo päästä mukaan!

Kuusiosaisen podcast-sarjan jaksot ovat kuunneltavissa Spotifyssa ja katsottavissa Youtubessa. Uusi jakso julkaistaan aina viikottain. Keskustelu aiheesta jatkuu tietenkin jokaisen jakson jälkeen somessa tunnisteella #foodandfuture.

Kuuntele koko sarja!

Kaikki Food & Future jaksot

Henkka Hyppönen
Juontaja

Henkka Hyppönen

Palkittu puhuja Henri "Henkka" Hyppönen haastaa perinteistä ajattelua ja inspiroi kuuntelijaa ajatuksillaan. Henri on Senior Advisor, tietokirjailija, yrittäjä ja tv-esiintyjä; todellinen monitaituri, jonka tekemisessä yhdistyy luovuus ja tutkimustiedon hyödyntäminen. Taitavan tarinankerronnan lisäksi Henrin ehdottomia vahvuuksia ovat kyky innostaa, vaikuttaa ja haastaa yleisöä ajattelemaan uudella tavalla.

Vieraat

Kuusi asiantuntijaa

Food & Future -podcast-sarjaa tähdittävät erinomainen joukko asiantuntijavieraita alojensa kirkkaimmilta huipuilta. Toimittaja Henkka Hyppösen vieraiksi asettuvat tulevaisuuden tutkimuksen professori Markku Wilenius, psykologi Outi Pikkuoksa, biohakkeri Teemu Arina, biotekniikan tohtori Lauri Reuter, ravitsemusterapeutti Ulla Kärkkäinen sekä erikoistutkija Terhi Latvala. Hyppää nyt mukaan matkalle kohti tulevaisuutta ja sen yli!