Mitä maapalolla syödään vuonna 2050? Onko ruoka tulevaisuuden äly- ja mielenterveyslääke? Entä onko jokaisella tulevaisuudessa oma DNA:han perustuva dieettinsä?
Näitä ja lukuisia muita kiinnostavia kysymyksiä pääsemme pohtimaan, kun syksyn kiinnostavin podcast-uutuus Food & Future johdattaa kuulijansa matkalle kohti ruoan ja ruoantuotannon tulevaisuutta. Yhdessä Food & Future podcast-sarjan juontajan Henkka Hyppösen ja kuuden asiantuntijavieraan kanssa tutkailemme tänä syksynä muun muassa sitä, onko kasveja mahdollista käyttää koneina ja onko jokaisella tulevaisuudessa oma DNA:han perustuva dieettinsä. Mutta ei huolta - keskustelua käydään rennosti ja runsaiden esimerkkien kautta, joten aiheisiin on kenen tahansa helppo päästä mukaan!
Kuusiosaisen podcast-sarjan jaksot ovat kuunneltavissa Spotifyssa ja katsottavissa Youtubessa. Uusi jakso julkaistaan aina viikottain. Keskustelu aiheesta jatkuu tietenkin jokaisen jakson jälkeen somessa tunnisteella #foodandfuture.